Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
 
  

Zaštita podataka

 

Važna nam je zaštita vaše privatnosti pri obradi osobnih podataka, kao i sigurnost svih poslovnih podataka. Vaše osobne podatke prikupljene prilikom vaše posjete našim web-stranicama tretiramo kao povjerljive i u skladu sa zakonskim odredbama.

Prikupljanje i obrada podataka

Prilikom vaših posjeta našim web-stranicama naš web-poslužitelj standardno bilježi IP adresu vašeg davatelja usluge pristupa Internetu. Bilježi se i web-stranica s koje ste pristigli, datum i trajanje posjete, kao i vrsta internetskog preglednika i operacijski sustav koji koristite. Ti se podaci koriste za statističke svrhe, radi dijagnostike problema s poslužiteljima i kako bismo poboljšali našu aktivnost na Internetu.

Upotreba i prosljeđivanje osobnih podataka

Za pružanje određenih usluga i informacija na našoj web-stranici (npr. za prijave na natječaje putem mreže, za prijave za primanje brošura ili seminare, za upotrebu obrazaca za kontakt) moramo primiti podatke koji vas mogu identificirati, npr. vaše ime, poštansku adresu i adresu e-pošte. Takve podatke prikupljamo samo ako su oni potrebni za obradu vašeg zahtjeva. Vaši zahtjevi te podaci i informacije koje oni sadrže prosljeđuju se osobama unutar naše tvrtke ili tvrtkama koje smo angažirali (npr. poslovnim partnerima) i koje nam pomažu u obradi vašeg upita. Vaši podaci koji mogu poslužiti za osobnu identifikaciju ne prosljeđuju se trećim osobama. Isključena je mogućnost prodaje ili iznajmljivanja podataka.

Podatke koji mogu poslužiti za osobnu identifikaciju pohranjujemo radi pružanja podrške i u marketinške svrhe, u ograničenom opsegu koji dopuštaju zakonski propisi. U svakom trenutku možete zabraniti upotrebu i pohranu svojih podataka, putem adrese info.croatia@kaeser.com.

Budući da je Kaeser Kompressoren SE tvrtka koja posluje u cijelom svijetu, kako bi se omogućila bolja obrada vašeg zahtjeva, ponekad je neophodno da se vaši podaci proslijede lokalnim tvrtkama-kćerima ili zastupnicima čija se sjedišta mogu nalaziti i izvan Europskog gospodarskog prostora. Do prosljeđivanja osobnih podataka daljnjim trećim osobama ne dolazi, osim ako tako nalažu zakonske odredbe ili sudski nalozi.

Sigurnost

Provodimo sigurnosne mjere tehničke i organizacijske prirode kako bismo vaše prikupljene podatke zaštitili od manipulacija, gubitka, uništenja ili neovlaštenog pristupanja.

Veze na vanjske web-stranice

Naše web-stranice upućuju i na stranice drugih davatelja sadržaja. Napominjemo da nemamo nikakav utjecaj na sadržaj vanjskih web-stranica niti na mehanizme zaštite podataka koje primjenjuju njihovi vlasnici.

Pravo na pristup informacijama i druga prava

S obzirom na prikupljanje i korištenje podataka koji se mogu upotrijebiti za osobnu identifikaciju dajete nam svoj pristanak putem odgovarajućeg protokola.

Na vaše traženje rado ćemo vam odgovoriti jesu li kod nas spremljeni vaši osobni podaci te koji su to točno podaci. U svakom trenutku možete zatražiti ispravak netočnih podataka. Pored toga, u svakom trenutku imate pravo i na povlačenje svojeg pristanka na daljnju upotrebu vaših podataka.

Voditelj zbirke osobnih podataka prema Čl. 2 stavak 4. Zakona o zaštiti osobnih podataka NN 106/2012:

Kaeser Kompressoren d.o.o.
Rimski put 11d
10360 Sesvete
Telefon: (+385) 1-2405-551

Nadležno državno tijelo za zaštitu podataka:

Agencija za zaštitu osobnih podataka
Fra Grge Martića 14
10000 Zagreb
Tel. +385 1 4609 000
Fax +385 1 4609 099
e-mail: azop@azop.hr or info@azop.hr
Website: http://www.azop.hr/

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com