Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Analiza i savjeti
KAESER AIR SERVICE
  Servisna služba
 
  

KAESER AIR SERVICE

 

Vrijeme je novac: Mi servis činimo ugodnim

Usluga 24h 
Komprimirani zrak mora biti dostupan u svako doba. Zbog toga su tehnička pomoć, opskrba dijelovima i servisni tehničar stalno spremni za slučaj nužde sedam dana u tjednu 24 sata dnevno na Vaš poziv.

24h-Notfall-Service

Sve integrirano
Zbog sveobuhvatne opskrbljenosti Kaeser servisnih vozila dijelovima za održavanje i rezervnim dijelovima, popravke je moguće obaviti odmah. A u iznimnim slučajevima moderni logistički centar u sjedištu u Coburgu preko noći šalje potrebne dijelove tamo gdje su potrebni. Obećajemo! I za radove važne na preventivnom održavanju po pitanju dostupnosti i smanjenja troškova su svi dijelovi brzo na licu mjesta.

Sve integrirano

100% kvaliteta i 100% usluga

Jedan od najvažnijih zahtjeva za poslovnu opskrbu komprimiranim zrakom glasi: najveća moguća dostupnost. A to je čak i s najboljim i najučinkovitijim komponentama moguće trajno održati samo uz najbolje moguće popratne usluge. Kvalitetni servis se isplati uz pouzdanu dostupnost komprimiranog zraka i visoku sigurnost proizvoda.

Provjereni Kaeser originalni dijelovinixTeleservis diljem svijeta

Provjereni Kaeser originalni dijelovi
Provjereni Kaeser originalni dijelovi kod radova održavanja i radova popravaka KAESER servisni tehničari koriste isključivo Kaeser originalne dijelove, čija je sigurnost rada dokazana dugoročnim testovima. Samo Kaeser originalni dijelovi jamče provjerenu kvalitetu i osiguravaju djelotvornost opskrbe komprimiranim zrakom.

Teleservis diljem svijeta
Globalno umreženje i komunikacija podataka omogućuju dijagnozu na daljinu i održavanje prema potrebi kod KAESER proizvoda s mogućnošću teleservisa. To vodi do veće dostupnosti i optimizira sveukupnu ekonomičnost Vaše opskrbe komprimiranim zrakom.


Školovanje i kvalifikacijaOpskrba dijelovima: brzo i točno

Školovanje i kvalifikacija
Školovanje i kvalifikacija KAESER centar za školovanje ujedinjuje teoriju i praksu na slikovit način. S jedne strane iskusni tehničari i inženjeri izvode servisne vježbe i školovanja o proizvodima npr. kod tvrdog lemljenja ili kod traženja grešaka u mehatroničkim sustavima.

Opskrba dijelovima: brzo i točno
Opskrba dijelovima: brzo i točno Automatizirano skladište dijelova u KAESER distribucijskom centru je ključna činjenica za brzo otpremanje rezervnih i potrošnih dijelova nužnih za održavanje diljem svijeta. Potpuno automatska identifikacija dijelova osigurava besprijekoran, ispravan tijek servisa.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Opseg aktivnosti za KAESER AIR SERVICE

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com