Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
Analiza i savjeti
    Pojedinačno smanjenje troškova
    Pravilan put do zračnih sustava koji štede energiju
  KAESER AIR SERVICE
  Servisna služba
 
  

Izmjerite, spremite, ocijenite

 

Oprema za ADA & KESS

Analiza komprimiranog zraka putem SAM-a

SIGMA AIR MANAGER stalno mjeri, pohranjuje i dokumentira sve podatke povezane s radom pod opterećenjem/u mirovanju, radnim ciklusom, potrošnjom energije, tlakom mreže i potrebom za zrakom. Te informacije mogu se pregledati u bilo kojem internetskom pregledniku te izvesti za redovne analize komprimiranog zraka.

ADA

Ova oprema se instalira na bazi zakupa na deset radnih dana. Mjerna procedura je ista za sve kompresore – uključujući modele s pogonom promjenljive brzine. Optokapler osigurava nesmetan prijenos podataka na ADA uređaj za evidentiranje podataka, koji snima informacije o opterećenju/praznom hodu kompresora. Rezultati se procjenjuju uz pomoć KAESER sustava štednje energije (KESS).

Brzo i jednostavno spremanje podataka

Podaci poput dobavne količine i tlaka zraka mogu se spremiti u kompresorskom upravljaču SIGMA CONTROL 2 na SD karticu te upotrebljavati za izračun potrošnje energije. Rezultati se potom analiziraju i ocjenjuju uz pomoć sustava za uštedu energije KAESER (KESS).

Mjerni uređaj ADA 20/30

Uređaj ADA 20, koji se iznajmljuje i instalira na deset dana, neprekidno će bilježiti protok zraka mjereći razliku u tlaku. Informacije spremljene u uređaju za bilježenje podataka čine osnovu za učinkovitu optimizaciju sustava. Uređaj ADA 30 trajno se instalira u mrežu za opskrbu zrakom i njegovi se podaci mogu pozvati u bilo kojem trenutku preko procesora mjernih podataka.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Brochure:
Analysis and Advice

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com