Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
Analiza i savjeti
    Pojedinačno smanjenje troškova
  Pravilan put do zračnih sustava koji štede energiju
  KAESER AIR SERVICE
  Servisna služba
 
  

Analiza otkriva potencijal

 

Analiza potrebe za zrakom – ADA

Računalno potpomognuta „Analiza potrebe za zrakom” (Air Demand Analysis – ADA) razvijena u tvrtki KAESER KOMPRESSOREN omogućuje prikupljanje smislenih i točnih podataka kako bi se lakše optimizirao sustav komprimiranog zraka. Na temelju rezultata o profilima potrošnje zraka sustav za uštedu energije tvrtke KAESER (KESS) može pomoći pri određivanju najboljeg rješenja za individualne primjene zraka.

KAESER sustav štednje energije – KESS

KESS obrađuje podatke, koje je prikupila ADA, tako da se može dizajnirati vrhunski sustav komprimiranog zraka, koji je skrojen prema individualnim potrebama kako bi ispunio potrebe klijenta za komprimiranim zrakom. Usporedbom učinkovitosti raznih opcija sustava određuje se najprikladniji sustav za svaku specifičnu aplikaciju.

Rješenje koje ispunjava vaše individualne potrebe

Imajući na umu ADA profil potreba za zrakom i KESS procjenu, KAESER-ovi inženjeri odlučuju o tipu i nacrtu sustava komprimiranog zraka shodno konkretnom slučaju. Neka vam KAESER dizajnira sustav komprimiranog zraka koji je individualno prilagođen da zadovolji sve vaše potrebe za komprimiranim zrakom.

Smanjite troškove energije

Električna energija može iznositi do 90 % ukupnih troškova proizvodnje komprimiranog zraka. Međutim, mnogi sustavi komprimiranog zraka skrivaju znatni potencijal za uštede energije od 30 posto ili više. Te se uštede mogu ostvariti optimiziranom interakcijom između tehnologije za projektiranje kompresora i naprednih, računalnih upravljačkih sustava.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Prijedlozi nacrta i trodimenzionalni prikazi
Analysis and Advice

Download

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com