Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
Analiza i savjeti
  Pojedinačno smanjenje troškova
    Pravilan put do zračnih sustava koji štede energiju
  KAESER AIR SERVICE
  Servisna služba
 
  

ADA – KESS: Sustavno smanjenje troškova

 

ADA & KESS detaljno

Kada se definiraju potrebe za zrakom i radni uvjeti, može se početi s detaljnim planiranjem. Svi relevantni parametri, uključujući zahtjevanu razinu tlaka, volumen isporuke, kakvoću zraka, performance sustava i potrošnu energije, uzimaju se u razmatranje pri dizajniranju novog sustava.

Bez obzira na to o kojoj se primjeni komprimiranog zraka radi, možete biti sigurni da će veoma iskusni KAESER-ovi inženjeri isporučiti sustav koji radi s najvećom učinkovitošću i koji ispunjava sve vaše specifične potrebe za komprimiranim zrakom.

Stručnost bez konkurencije, kombinirana s detaljnim poznavanjem KAESER palete proizvoda za komprimirani zrak, omogućavaju KAESER-ovim stručnjacima da iskoriste sve mogućne načine da troškove energije svedu na minimum.

01 Stvarna potreba za komprimiranim zrakom

Prvi korak pri planiranju bilo kojeg sustava komprimiranog zraka jest utvrđivanje stvarne potrebe za zrakom. Stručnjaci tvrtke KAESER dobivaju detaljan uvid u uporabu komprimiranog zraka provođenjem analize o potrebi za zrakom (ADA).02 Provjera potrošnje snage

Točni brojevi pokazuju stvarnu potrošnju snage i energetsku učinkovitost svakog simuliranog sustava. Ovaj podatak čini osnovu za sljedeći korak u određivanju sustava koji je energetski najučinkovitiji.


03 Usporedba specifičnih snaga

Samo usporedbom stvarne potrošnje energije i volumena isporučenog zraka se može izračunati potrebna specifična snaga. Ove informacije tada pružaju istinsku sliku energetske učinkovitosti različitih sustava.

04 Utvrđivanje optimalnog rješenja

Podaci prikupljeni ADA-om analiziraju se uporabom sustava za uštedu energije KAESER (KESS). Ovaj napredni softver koji je razvila tvrtka KAESER KOMPRESSOREN ne nudi samo jedno jednostavno rješenje, već između nekoliko mogućnosti predlaže najučinkovitije i najekonomičnije rješenje.

05 Realistične uštede energije

KAESER-ovi alati za analizu i procjenu ADA i KESS omogućavaju realističnu prognozu ušteda energije, koje se mogu očekivati od predloženog sustava komprimiranog zraka.

06 Izvanredna pouzdanost

Učinkoviti sustav komprimiranog zraka treba omogućiti maksimalnu dostupnost u svakom trenutku. Stoga ne treba posebno naglašavati da inženjeri tvrtke KAESER uvijek posvećuju posebnu pažnju kako bi osigurali da je svaki sustav komprimiranog zraka dizajniran za pružanje izvanredne pouzdanosti i performanse.

07 Planiranje pomoću CAD tehnologije

Aktualno okružje instalacije može se simulirati do najmanjeg detalja korištenjem napredne CAD tehnologije kako bi se kupcu omogućilo da virtualno vidi svoj budući sustav komprimiranog zraka mnogo prije instaliranja prvog kompresora.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Izmjerite, spremite, ocijenite
Prijedlozi nacrta i trodimenzionalni prikazi
Brochures:
Questionnaire for Air Demand Analysis

Download

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com