Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
  OILFREE.AIR
  Klipni kompresori
  Postrojenje za pripremu zraka
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Puhala
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni dijelovi
  SIGMA PET AIR
Contracting
  Industry 4.0
 
  

SIGMA AIR UTILITY

 

Hibridni paket usluga

Kupite samo zrak koji vam je potreban
Zamislite da vaš novi sustav opskrbe komprimiranim zrakom ne zahtjeva ni najmanji investicijski trošak. Niste ga morali sami financirati ni tražiti vanjski kapital, a dobili ste sustav koji predstavlja vrhunac tehnologije komprimiranog zraka i pruža izvanrednu učinkovitost. Vama je zajamčena stalna opskrba komprimiranim zrakom i tvrtki nije potreban nikakav budžet za održavanje i popravke. Zvuči dobro? Dobro je. Pogledajte i pročitajte sami!

Pogodnosti bez kompromisa
Teško da biste izgradili elektranu koja će udovoljiti vašim potrebama za strujom. Zašto biste onda uložili svoja likvidna sredstva u kupnju kompletnog sustava za opskrbu komprimiranim zrakom kad možete odabrati paket SIGMA AIR UTILITY tvrtke KAESER? Mi se brinemo o svemu, od planiranja i instalacije do rada sustava, njegovog održavanja i popravljanja. To vam omogućuje značajne pogodnosti: pouzdanu opskrbu komprimiranim zrakom, maksimalnu energetsku učinkovitost i potpunu transparentnost troškova.

Sve iz stručnog izvora
Komprimirani zrak ima preveliku važnost u proizvodnji da bi se njegova opskrba prepustila bilo komu osim dokazanim stručnjacima s velikim iskustvom. Hibridni paket usluga tvrtke KAESER KOMPRESSOREN dizajniran je po mjeri: Tvrtka KAESER ne pruža samo sistemska rješenja za specifične primjene koja su izradili vrlo iskusni stručnjaci za komprimirani zrak. Kao vodeći proizvođač kompresora i dobavljač sustava komprimiranog zraka, tvrtka KAESER također nudi povezani hardver – kompresore, sustave za obradu komprimiranog zraka i najmodernije sustave za upravljanje komprimiranim zrakom – sa svjetski poznatom kvalitetom "Made in Germany". KAESER Teleservice, logistički centar i naša široka mreža servisa dodatno poboljšavaju vrijeme dostupnosti komprimiranog zraka. Sve se uklapa.

Transparentno i pouzdano
Tvrtke koje kupuju samo zrak koji im je potreban, a ne cijelu kompresorsku stanicu, uživaju u maksimalnoj transparentnosti troškova. Cijena po kubičnom metru komprimiranog zraka fiksno je određena ugovorom na duže vrijeme što omogućuje mnogo pouzdaniju osnovu za procjenu troškova od složene kalkulacije. Osnovna cijena tijekom trajanja ugovora pokriva troškove opreme i operativne troškove te korištenje osnovne količine komprimiranog zraka. Osim toga, potrošnja zraka koja premaši osnovnu količinu naplaćuje se prema fiksnoj ugovornoj cijeni.


Vječni izazov upravljanja:

Varijabilni umjesto fiksnih troškova

Tvrtke bi trebale povećati udio varijabilnih troškova i smanjiti fiksne troškove radi zaštite svog povrata na prodaju i likvidnosti u slučaju značajnog smanjenja prometa uzrokovanog ekonomskom krizom. Ovo je jedan od načina na koji menadžment tvrtke može osigurati da tvrtka ostane održiva, čak i u teškim vremenima.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Pametan izbor za pouzdanu i učinkovitu opskrbu komprimiranim zrakom
Brochure:
SIGMA AIR UTILITY

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com