Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
OILFREE.AIR
  Klipni kompresori
  Postrojenje za pripremu zraka
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Puhala
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni dijelovi
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

Suhoradni rotacijski vijčani kompresori

 

Tehnički podaci

dvostupanjski,
dobava zraka do 51 m³/min,
tlak 4, 6, 8 i 10 bara


Nova dimenzija u kompresiji bez uporabe ulja
Dvostupanjski suhoradni KAESER vijačni kompresori oduševljavaju i svojom promišljenom konstrukcijom kao i s mnogim inovativnim detaljima. I to doslovnom KAESER kvalitetom.

Dugoročna učinkovitost
Komprimirani zrak jednostavno mora biti dostupan uvijek i svugdje gdje je potreban. Stoga su dvostupanjski suhoradni rotacijski kompresori tvrtke KAESER napravljeni da traju i osiguraju mnogo godina pouzdanu učinkovitost. Sastavljeni od iskušanih i provjerenih komponenti koje su nastale kao rezultat stoljetnog iskustva tvrtke KAESER u strojogradnji, kompresori tvrtke KAESER isporučuju pouzdano i dugoročno komprimirani zrak, čak i kod najtežih zahtjeva.

Inovacija kojoj možete vjerovati
Primjenom svih prednosti Centra za istraživanje i razvoj tvrtke Kaeser u Coburgu, Kaeserovi inženjeri stvorili su inovativan paket koncepta koji je dizajniran na temelju dvostupanjskih suhoradnih rotacijskih vijčanih kompresorskih blokova. Rezultat toga su suhoradni vijčani kompresori tvrtke KAESER koji su dostupni, primjerice, sa zračnim hlađenjem za pogonske snage do 355 kW.

Učinkovitost kao standard
Kvaliteta i stručnost tvrtke KAESER vrlo je važna kad se radi o svim ukupnim troškovima sustava za ulaganja u opremu, poput kompresora ili čitave sustave opskrbe komprimiranim zrakom: Najniži mogući troškovi za komprimirani zrak i maksimalna dostupnost mogu se jamčiti samo u kombinaciji savršenog međusobnog djelovanja između energetske učinkovitosti i servisiranja / održavanja, te sagledavanjem sustava za dobavu komprimiranog zraka kao cjeline.

Jednostavno održavanje
Ovi svestrani sustavi projektirani su za maksimalnu jednostavnost pri korištenju te servisiranje odmah na početku faze dizajniranja. Vrlo malo dijelova koji se troše i uporaba materijala vrhunske kvalitete omogućuju smanjenu potrebu za održavanjem, dulje servisne intervale i dulji radni vijek. Odličan pristup komponentama zbog iznimno velikih vratašca za održavanje i preklopnog hladnjaka, samo su neke od značajki koje servisiranje čine vrlo jednostavnim.


 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Uvjerljiva tehnologija
Optimalna učinkovitost i pouzdanost
Kvaliteta u detaljima
Učinkoviti pogonski i rashladni sustavi
Opcionalna varijabilna kontrola brzine (SFC)
Značajne uštede s obnovom energije
Sušenje komprimiranog zraka za suhoradne kompresore

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com