Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
  OILFREE.AIR
  Klipni kompresori
  Postrojenje za pripremu zraka
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Puhala
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni dijelovi
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

Sve više i više korisnika odabire KAESER

 

Industrija i obrt

Većinu industrijskih zahtjeva za komprimiranim zrakom zadovoljavaju rotacijski vijčani kompresori, koji se također sve više koriste u industriji i obrtništvu. KAESER vijčani kompresori sa SIGMA PROFILE rotorima odražavaju rastući trend, jer se u svijetu koristi više od 200.000 ovih štedljivih i pouzdanih sustava.

screw compressors

rotary screw vacuum packages

Evakuiranje prašine, pakiranje, filtracija

KAESER rotacijski vijčani vakuumski uređaji sa specijalnim KAESER vakuumskim agregatom prilagođeni su za usisavanje prašine, pakiranje, testiranje, sušenje, otplinjavanje i filtriranje, punjenje boca i tuba. Ove jedinice su opremljene i suvremenim kompjuterski upravljačkim uređajem SIGMA CONTROL 2.

Proizvodnja PET boca

KAESER je razvio posebice ekonomičan sustav komprimiranog zraka  SIGMA PET AIR za proizvodnju PET boca. Sastoji se od stupnja niskog tlaka (vijčani kompresor, upravljački zrak),  stupnja visokog tlaka (pojačivač, oblikovanje puhanjem) i rashladnog sušača. Prednosti su niski investicijski troškovi i troškovi pogona kao i visoka pogonska sigurnost.

screw compressors

rotary blowers

Tlačne i vakuumske primjene

Kaeser klipno rotacijska puhala sa OMEGA PROFIL-om koriste se u tlačnim / vakuumskim aplikacijama za sušenje, opskrbu zrakom pročistača otpadnih voda, transport praškastog ili zrnatog materijala, čišćenje usisavanjem, ispitivanje i pakiranje.

Komprimirani zrak za primjenu u pomorstvu

KAESER KOMPRESSOREN također nudi specijalizirani asortiman proizvoda za komprimirani zrak posebno prilagođen zahtjevima korisnika u pomorstvu. Rotacijski vijčani kompresori, na primjer, se koriste za proizvodnju radnog zraka i dobavu komprimiranog zraka za posebne primjene, kao što je proizvodnja dušika. Rotacijska puhala se također koriste za obradu otpadnih voda na velikim brodovima za krstarenje.

Mobilair diesel-driven compressors

Tunelogradnja i zaštita voda od onečišćenja

Diesel MOBILAIR kompresori su i ekonomični i višenamjenski. Oni se koriste u širokom rasponu primjena, kao što su opskrba zrakom za projekte izgradnje tunela (npr. tunel Gotthard Base Tunnel) ili za kranove za ulje koji se koriste za sakupljanje prolivenog ulja u lukama.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com