Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
  OILFREE.AIR
  Klipni kompresori
  Postrojenje za pripremu zraka
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Puhala
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni dijelovi
SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

SIGMA PET AIR - odlučujućih prednosti

 

   Modularni sustavi "ključ u ruke"
Modularni dizajn omogućava sustavima preciznu prilagodbu za ispunjavanje specifičnih potreba dane aplikacije i  brzu, financijski učinkovitu instalaciju povezanu s iznadprosječnom energetskom učinkovitošću.
   Ekonomični i učinkoviti
Sve komponente su precizno prilagođene za međusoban rad kako bi se postigla maksimalna energetska učinkovitost. SIGMA PET AIR rješenja s vijčanim kompresorima na hlađenje tekućinom i jednostupanjska pojačala značajno su učinkovitija od uobičajenih sustava. Korištenje zračno hlađenih komponenta uz to uklanja potrebu za skupom rashladnom vodom i ulaganjem u kompleksne rashladne sustave. Sustavi SIGMA PET AIR se isporučuju potpuno sastavljeni i testirani u radu.
   Zrak za modeliranje puhanjem i zrak za upravljanje
Zrak za modeliranje puhanjem od 35 do 45 bara i zrak za upravljanje od 7 do 10 bara: SIGMA PET AIR sustavi proizvode komprimirani zrak u oba tlačna raspona bez potrebe za dodatnim ulaganjem. Potrošnja energije i investicijski troškovi znatno su smanjeni, jer se zrak za upravljanje koristi direktno u fazi predpojačala. Sustavi se uz to postavljaju na osnovni okvir, čime se pojednostavljuju transport i instalacija i omogućuje svođenje potreba za mjestom na minimum.
   Visokoučinkoviti vijčani kompresori
Svjetski poznat SIGMA PROFILE, kojega je razvio KAESER, uz usporedbu s konvencionalnim vijčanim kompresorima štedi do 15 posto energije. 1:1 direktni pogon još više smanjuje potrošnju energije jer radi bez gubitka snage.
SIGMA CONTROL na kompjutorskoj osnovi pruža potpuno automatsku kontrolu i nadzor kompresorskog sustava. Rad se pojednostavljuje putem LED dioda 'u stilu semafora' i jednostavnog tekstovnog displeja koji može prikazivati sve informacije u bilo kojem od 30 odabranih jezika. Četiri načina upravljanja omogućuju izbor najboljega upravljanja za određenu aplikaciju.
   Financijski pristupačno hlađenje
Pojačala su obično opremljena sa zračno hlađenim dodatnim hladnjacima. U zračno hlađenim uređajima poseban hladnjak i motor ventilatora osiguravaju minimalnu temperaturnu razliku (ΔT) između ulaznog zraka i komprimiranog zraka. Ako je potrebno, veći modeli se mogu opremiti s vodeno hlađenim dodatnim hladnjacima.
   Niski troškovi servisiranja
Budući da SIGMA PET AIR sustavi imaju samo dva stupnja kompresije (vijčani kompresor i pojačalo), korisnici imaju korist od značajnih prednosti kada se radi o servisiranju i održavanju. Jednostupanjska pojačala za SIGMA PET AIR sustave potrebno je znatno manje servisirati nego višestupanjske visokotlačne stapne kompresore. Vijčani kompresori KAESER imaju direktno pokretan vijčani blok s niskim brojem okretaja i poznati su po svojoj maloj potrebi za održavanjem, što je prednost cjelokupnog sustava.
   Sustavi iz jednog izvora - Za sve vaše potrebe
KAESER KOMPRESORI osiguravaju sve potrebne dijelove za svaki sustav SIGMA PET AIR. Korisnici stoga imaju osiguranu nenadmašivu učinkovitost, pouzdanost i dostupnost u proizvodnji kontrole i upuhivanja zraka za proizvodnju PET kontejnera.
 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Sustavi jedinstvenog izvora za sve Vaše potrebe
Brochure:
SIGMA PET AIR

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com