Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
Vijčani kompresori
    Iskorištenje topline
    Standardno konstruirani rotacijski vijčani kompresori
    Rotacijski vijčani kompresori s rashladnim sušačem
    Rotacijski vijčani kompresori s promjenljivim brojem obrtaja
  OILFREE.AIR
  Klipni kompresori
  Postrojenje za pripremu zraka
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Puhala
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni dijelovi
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

Više zraka, više uštede...

 

Niži troškovi za životna vijeka proizvoda

Troškovi energije tijekom životnog vijeka bilo kojeg kompresora rastu više nego početni osnovni troškovi što može znatno utjecati na razliku u kupoprodajnoj cijeni. Učinkovitost i pouzdanost najvažnije su u proizvodnji komprimiranog zraka pa KAESER te ciljeve postiže kvalitetom, izdržljivim komponentama koje se izrađuju da traju. Energetski štedljivi KAESER-ovi rotacijski vijčani kompresori pomažu u poslovanju, poboljšavaju prednost u konkurentnosti i znatno smanjuju troškove komprimiranog zraka..

Neškodljivi za okoliš i štede novac iskorištenjem topline:
Otpadna toplina koja se stvara tijekom proizvodnje komprimiranog zraka predstavlja znatan potencijal za uštedu jer se 100 posto energije kojom se napaja kompresor pretvara u toplinu. Ta se energija može iskoristiti. Zapravo 96 % energije koja se koristi za proizvodnju komprimiranog zraka ostaje na raspolaganju za ponovnu uporabu. To ne samo da omogućuje velike godišnje uštede, već i u znatnoj mjeri pomaže u smanjenju  emisije CO2.
Uštede ovise o veličini kompresora i primarnom izvoru energije koji se koristi (struja, plin, ulje za loženje). Osim toga, mnogi stariji modeli kompresora mogu se naknadno opremiti za mogućnost iskorištenje topline.

Sigma Control

Upravljački sklopovi koji štede energiju:
SIGMA CONTROL 2 i SIGMA CONTROL BASIC

SIGMA CONTROL 2 ima visoko fleksibilan modularni dizajn, štoviše njegova standardna konstrukcija omogućuje da se ovaj univerzalni sustav upravljanja prilagodi zahtjevima bilo kojeg rotacijskog vijčanog kompresora iz široke ponude tvrtke KAESER KOMPRESSOREN. Ovaj modularni koncept, koji obuhvaća glavnu upravljačku jedinicu i pojedine ulazno/izlazne module, poboljšava komunikaciju i korisnicima pojednostavljuje uporabu.

Integrirani web-poslužitelj
SIGMA CONTROL 2 opremljen je vlastitim web-poslužiteljem što omogućuje komunikaciju s kompresorom putem intraneta/interneta. Stoga se radni podaci, poruke o održavanju i alarmima mogu pregledavati s bilo kojeg računala putem standardnog internetskog preglednika uz upotrebu lozinke. Ova značajka time uvelike pojednostavljuje npr. rad i održavanje.

Energetsko štedljivi agregat kompresora sa SIGMA PROFILE rotorima

Specifična snaga pogona može se koristiti za pokretanje manjeg agregata pri visokom broju okretaja ili većeg agregata pri niskom broju okretaja. Veći, sporiji agregati su učinkovitiji i dovode više komprimiranog zraka za istu snagu pogona.
Zato KAESER proizvodi agregate niskog broja okretaja s optimiranim profilima rotora. Svaki KAESER rotacijski vijčani kompresor brzo se isplati značajnom uštedom troškova energije.

Sigma Profil

KAESER-ov SIGMA PROFIL

Razvijen od KAESER-a i s trajnim neprekidnim razvojem, KAESER SIGMA PROFILE donosi uštedu snage do 15 posto uz usporedbu s konvenicionalnim profilima rotora vijčanog agregata.
Svi KAESER rotacijski vijčani agregati imaju taj energetsko štedljivi profil rotora i dizajnirani su za osiguravanje maksimalne energetske učinkovitosti.
Veliki, precizno ugrađeni valjkasti ležajevi i precizna obrada jamče duge životne cikluse i iznadprosječnu pouzdanost.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Vrhunska kvaliteta, precizna obrada
SIGMA PROFILE - više zraka uz manje energije
Brochures:
Vijčani kompresori
Compressed air treatment

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com