Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
  OILFREE.AIR
Klipni kompresori
    i.Comp
    CLASSIC
    PREMIUM
    EUROCOMP
    AIRBOX / AIRBOX CENTER
  Industrijski kompresori
      Dvostruka izvedba
      Kompresori montirani na postolje
      Bezuljni kompresori
      Prilagođena rješenja
    Booster
  Postrojenje za pripremu zraka
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Puhala
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni dijelovi
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

Industrijski klipni kompresori

 


Individualna rješenja na modularnoj osnovi


Kvaliteta: Made in Germany
Made in Germany: Ta fraza predstavlja Kaeserovu trajnu predanost proizvodnji posebice prilagođenih rješenja za komprimirani zrak koja stranku zadovoljavaju bez premca.
Svaki kompresorski blok precizno se sastavlja i testira prema najvišim standardima kvalitete u Kaeserovom centru za proizvodnju klipnih kompresora u Coburgu u Njemačkoj.
Uz to komponente poput tlačnih sklopki, solenoidnih ventila i spremnika za zrak isporučuju samo proizvođači koji dijele Kaeserovu privrženost izradi proizvoda vrhunske kvalitete. Logičan, modularni dizajn svakog sustava štoviše pruža maksimalnu fleksibilnost koja omogućuje preciznu prilagodbu performansi sustava potrebama i osigurava optimalnu učinkovitost.

made in germany   Made in Germany
KAESER-ovi kompresorski blokovi su napravljeni od materijala najviše kakvoće. Svaka komponenta je proizvedena, provjerena i sastavljena uz krajnju skrb i preciznost. Rezultat je veoma izdržljiv kompresor koji kombinira iznadprosječne performanse s energetskom učinkovitošću bez premca.
zylinder   Cilindar otporan na habanje
Našim specijalnim procesom obrade dobiva se izvrstan završni sloj unutarnje stjenke cilindra koji uhodavanje kompresora čini nepotrebnim jer nema značajnijeg habanja nakon što se jedinica pokrene prvi puta.
valves   Ventili od nehrđajućeg čelika
Pločice u ventilima od nehrđajućeg čelika otpornog na koroziju opremljene su limitatorima podizanja kako bi se osiguralo hermetičko zatvaranje ventila i spriječilo stvaranje uljnog ugljena. Time se dobiva izvanredan životni vijek i pouzdanost.
manufacturing   Precizna obrada
Korištenjem najsuvremenijih proizvodnih procesa i s više od 80 godina iskustva u preciznoj obradi sposobnost i stručnost tvrtke KAESER jamči standarde najviše kakvoće.
function check   Testiranje sustava upravljanja kvalitetom
Svaki sustav kompresora prije isporuke se podvrgava opširnom testiranju. Sve komponente moraju položiti najstrože testove koje je odredio naš sustav upravljanja kvalitetom.
 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Brochure:
Industrial Quality

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com