Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
  OILFREE.AIR
Klipni kompresori
    i.Comp
    CLASSIC
    PREMIUM
  EUROCOMP
    AIRBOX / AIRBOX CENTER
    Industrijski kompresori
    Booster
  Postrojenje za pripremu zraka
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Puhala
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni dijelovi
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

Klipni kompresori EUROCOMP

 

Tehnički podaci

Serija EUROCOMP
Dobava zraka: 112 do 1050 l/min
Tlak: 10 do 15 bara

eurocomp

EUROCOMP – robusni kompresori za teške poslove

Serija stacionarnih klipnih kompresora EUROCOMP tvrtke KAESER godinama uspješno služi obrtu i industriji. Mogućnost odabira horizontalnog, okomitog ili samostojećeg spremnika zraka omogućuje instalaciju ovih učinkovitih kompresora na bilo kojoj lokaciji.

Prednosti kompresora EUROCOMP tvrtke KAESER obuhvaćaju: Ključne komponente kompresora, kao što su blok kompresora i električni motor, proizvedene su prema najvišim standardima njemačkog dizajna i strojarstva. Kao rezultat, korisnici EUROCOMP kompresora imaju koristi od veće učinkovitosti sustava i značajno produljenog servisnog vijeka kompresora. Kompresori EUROCOMP dizajnirani su za pružanje višegodišnjeg pouzdanog rada i osiguravanje pouzdanje isporuke kvalitetnog komprimiranog zraka.


quality   Kvalitetan kompresorski blok tvrtke KAESER – proizveden u Njemačkoj
Proizveden od vrhunskih materijala i podvrgnut strogoj provjeri, svaki kompresorski blok Eurocom precizno se izrađuje i stručno sastavlja. Skoro se u potpunosti sprječavaju gubici prijenosa snage jer se izdržljivi elektromotor i kompresorski blok spajaju direktno jedan na drugi.
cooling   Visokoučinkovito hlađenje
Zahvaljujući brojnim rashladnim rebrima, dodatnim rashladnim rebrima u izlazu komprimiranog zraka i velikom kolu ventilatora, visokoučinkoviti rashladni sustav u klipnim kompresorima EUROCOMP drži temperaturu ulja i komprimiranog zraka na minimumu. Time se poboljšavaju dostupnost i servisni vijek.
valves   Ventili otporni na koroziju
Ventili u kompresorima Eurocomp imaju pločice ventila od nehrđajućeg čelika i limitator podizača koji sprječavaju stvaranje čađe, poboljšavaju zatvaranje ispusnog ventila i produljuju vijek rada.
   Proizvedeno u Njemačkoj
Ključne komponente kompresora, kao što su blok kompresora i električni motor, proizvedene su u Njemačkoj – naravno, prema najvišim standardima dizajna i strojarstva. Kompresori EUROCOMP tvrtke KAESER dizajnirani su za pružanje višegodišnjeg pouzdanog rada i osiguravanje pouzdane isporuke kvalitetnog komprimiranog zraka.
 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Pravi model za svaku potrebu
Brochure:
EUROCOMP

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com