Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
  OILFREE.AIR
Klipni kompresori
    i.Comp
    CLASSIC
    PREMIUM
    EUROCOMP
    AIRBOX / AIRBOX CENTER
    Industrijski kompresori
  Booster
    Serie DN C
      Serie N
  Postrojenje za pripremu zraka
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Puhala
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni dijelovi
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

Ne štedi samo prostor – kompaktno pojačalo (booster) DN C

 

Jedinstven uređaj u svijetu – pruža veliku snagu na samo 2,35 m²

Ovaj kompaktan sustav prepun je korisnih značajki: Novi dizajn, zahvaljujući kojem DN C zauzima upola manje prostora nego prije i donosi uredan izgled, kako unutra, tako i izvana. Nova konfiguracija komponenti ne jamči samo optimizirani dovod zraka za hlađenje, nego i lakši pristup prilikom održavanja.

I poboljšani upravljački sustav SIGMA CONTROL 2 pruža različite nove mogućnosti nadzora i upravljanja te sadrži mnoga sučelje, uključujući i ono prema nadređenim veznim upravljačkim sustavima u slučaju dinamične regulacije.Parametar radnog učinka:

 • 22 – 45 kW
 • Predtlak do 13 bara – krajnji tlak do 45 bara
 • Dobava: 2,9 – 19,60 m³/min

Opcijske značajke:

Sustav je dostupan u verziji sa zračnim ili vodenim hlađenjem. U opciji je dostupna i mogućnost transporta dušika, odn. zatvorena varijanta bez vanjskog zraka (verzija N2).

Mogućnosti primjene:

Proizvodnja PET boca, primjene s procesnim zrakom, proizvodnja dušika, visok tlak za testne stanice (npr. za kočnice, hladnjak itd.), testne stanice za ispitivanja s komprimiranim zrakom i tlakom rasprsnuća te impulsna ispitivanja.

Prednosti za vas

 • Štedi prostor:
  Jedini kompaktni uređaj u svijetu ima male dimenzije, ali i veliku snagu: bez kompromisa po pitanju radnog učinka, pouzdanosti i energetske učinkovitosti!
 • Potrebno malo radova na instalaciji:
  DN C se isporučuje s pripremom za električni priključak. Sustav se može konfigurirati za mnoge slučajeve primjene, čak i uz samostalni nadzor.
 • Ušteda na troškovima servisa:
  Zahvaljujući novom dizajnu s pristupom na prednjoj strani! To omogućuje novi raspored komponenti. Time se smanjuju potrebni radovi održavanja, npr. prilikom zamjene remena.

Novi dizajn za lakše rukovanje, veću učinkovitost i fleksibilnost

 • Produženje radnog vijeka: Motor i blok kompresora odvojeni su od ostatka stroja. Na taj su način rasklopni ormar, hladnjak, ventilator i vodovi manje izloženi vibracijama.
 • Optimizirani pristup radi održavanja: Bočni pogled s ugrađenim hladnjakom – i ovdje je pristup olakšan zahvaljujući panelu za pristup koji se može jednostavno skinuti
 • Poboljšanje prilikom radova održavanja: Zamjena remena, održavanje magnetskog ventila (izvedba za dušik) ili zamjena hvatača nečistoće na ulaznom ventilu
 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Brochure:
DN C

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com