Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
  OILFREE.AIR
Klipni kompresori
    i.Comp
    CLASSIC
    PREMIUM
    EUROCOMP
    AIRBOX / AIRBOX CENTER
    Industrijski kompresori
    Booster
  Postrojenje za pripremu zraka
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Puhala
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni dijelovi
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

Klipni kompresori

 

Kvaliteta i učinkovitost tehničkoga rada i industrijske proizvodnje većim dijelom ovisi o korištenim alatima i strojevima. Suvremeni klipni kompresori mogu pružiti visokoučinkovita rješenja za mnoge vrste primjena komprimiranoga zraka. KAESER-ov opsežan niz klipnih kompresora pokriva širok raspon modela i kapaciteta koji odgovaraju svakoj potrebi za komprimiranim zrakom.


i.Comp

Bez obzira na to koji je projekt pred vama ili na koje se gradilište planirate uputiti, i.Comp 3 uvijek je vaš pouzdan partner.

Radionički kompresori "Classic"

KAESER-ovi kompresori serije "Classic" konstruirani su i proizvedeni prema najstrožim standardnima kvalitete, a cijenom ispunjavaju potrebe malih i perspektivnih poduzeća bez kompromisa u učinkovitosti, pouzdanosti i izdržljivosti.

S raspoloživim modelima koji odgovaraju svakoj potrebi aplikacije, klipni kompresori serije "Classic" zahtijevaju minimalno održavanje i konstruirani su za pružanje dugogodišnje učinkovite i pouzdane usluge.

Radionički kompresori Premium

Proizvedeni prema najvišim standardima kvalitete, KAESER-ovi klipni kompresori serije "Premium" pružaju natprosječnu pouzdanost i svestranost.

U tom detaljno konstruiranom nizu proizvoda korišteni su samo najbolji materijali kako bi se osigurale maksimalne performanse, učinkovitost i izdržljivost. Te prednosti, povezane s minimalnim potrebama za održavanjem, čine seriju proizvoda "Premium" idealnim izborom za sve primjene u radionici.

Klipni kompresori Eurocomp

KAESER-ovi stacionarni klipni kompresori "Eurocomp" izvrsni su za primjene u servisnim radionicama, trgovini i industriji, gdje se zahtijevaju velike količine komprimiranog zraka. Na raspolaganju su s horizontalnim, vertikalnim ili odvojenim spremnikom za zrak, serija proizvoda "Eurocomp" može se instalirati tako da odgovora gotovo svakom okružju.

KAESER-ovi klipni kompresori "Eurocomp" odlikuju se kvalitetom, kompresorskim blokovima proizvedenim u Njemačkoj, visokoučinkovitim aluminijskim dodatnim hladnjacima i direktnim pogonom kako bi se osigurao maksimalan životni vijek i pouzdanost..

AIRBOX / AIRBOX CENTER klipni kompresori

Novi AIRBOX i AIRBOX CENTER serije od KAESERA su prvi klipni kompresori koji imaju suvremeno upravljanje SIGMA CONTROL.

AIRBOX i sve-u-jednom AIRBOX CENTER s ugrađenim spremnikom komprimiranog zraka, rashladnim sušačem i dodatnim filtrima isporučuju se spremni za rad i sadrže elektro ormarić.

IE2 motori koji štede energiju osiguravaju učinkovitu proizvodnju komprimiranog zraka i iznimnu efikasnost.

Industrijski klipni kompresori

KAESER-ovi industrijski klipni kompresori izvanredno su pouzdani, snažni, izdržljivi i svestrani, a zahtijevaju i minimalno održavanje.

Proizvedeni uz stručnost dobivenu 80-godišnjim iskustvom u preciznom konstruiranju, KAESER-ovi kompresori su "Made in Germany (proizvedeni u Njemačkoj)" prema najvišim standardima kvalitete kako bi se osigurala pouzdana isporuka zraka i učinkovitost.

Pojačala (Booster)

KAESER KOMPRESSOREN nudi širok raspon precizno izrađenih klipnih kompresora s pojačalima visoke snage koji mogu pojačati tlak komprimiranog zraka u sustavima napajanim putem vijčanih kompresora do 45 bara (g). Idealni su za uporabu sa SIGMA PET AIR instalacijama i KAESER-ovim vijčanim kompresorima.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com