Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
  OILFREE.AIR
  Klipni kompresori
  Postrojenje za pripremu zraka
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Puhala
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
Originalni dijelovi
    Zamjenski elementi filtra
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

Performanse i učinkovitost s originalnim dijelovima KAESER kojima nema premca

 

Odaberite pouzdanost
Servisno osoblje KAESER koristi samo originalne servisne i zamjenske dijelove ispitane izdržljivosti kako bi osiguralo pouzdanost i dug životni vijek kojima nema premca. Samo originalni dijelovi KAESER jamče testiranu kvalitetu.

SIGMA FLUID
KAESER-ovo rashladno sredstvo SIGMA FLUID osigurava ne samo izvanrednu zaštitu od habanja i podmazivanje (čak i na niskim temperaturama) nego i pojednostavljuje obradu kondenzata.
SIGMA FLUID
Zamjenjivi agregati
KAESER-ovi zamjenjivi agregati proizvode se uporabom najnovijih i najmodernijih proizvodnih procesa. Zahvaljujući preciznom mjerenju kućišta i prilagodbi ležajeva isporučuju istu kvalitetu, učinkovitost i izdržljivost kao i posve novi agregat.
exchange airends
Kompleti za servisiranje
Desetljetno iskustvo nam je pokazalo da je za neke dijelove potrebna planirana zamjena kao dio redovitog održavanja sustava. Kompleti za servisiranje KAESER obuhvaćaju sve potrebne komponente.
service kits
Elementi filtra
Originalni KAESER-ovi elementi filtra jamče visokoučinkovitu filtraciju i minimalni pad tlaka. Novokonstruirani koalescentni filtri osiguravaju optimalne performanse čak i uz nizak omjer protoka.
filter elements
Filtri na aktivni ugljen
Filtri na aktivni ugljen KAESER osiguravaju kvalitetnu obradu kondenzata u skladu s najstrožim propisima o čistoći vode. Oni kombiniraju dug životni vijek s trajnim performansama filtriranja.
activated carbon filters
Kompleti separatorskih uložaka
Komplet se može dobiti za svaki model KAESER-ovih kompresora i obuhvaća prikladne brtve i separatorske uloške. Samo originalni separatorski ulošci KAESER osiguravaju najniži mogući sadržaj ostatka ulja.
separator cartridge kit
Elementi filtra za zrak
Elementi filtra za zrak velikih dimenzija štite agregat od oštećivanja putem krutih čestica. Time se značajno produljuje životni vijek kompresora.
filter element
Servisni ugovori za maksimalnu pouzdanost sustava i zadržavanje vrijednosti
KAESER diljem svijeta zastupaju iskusne podružnice u državi i kvalificirani partneri. KAESER-ova globalna servisna mreža i napredni logistički sustavi brinu se da se svaka stranka bilo gdje može osloniti na brzu, pouzdanu isporuku originalnih zamjenskih dijelova KAESER.
 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Brochure:
KAESER AIR SERVICE

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com