Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
  OILFREE.AIR
  Klipni kompresori
Stomatološki kompresori
  Postrojenje za pripremu zraka
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Puhala
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni dijelovi
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

Stomatološki kompresori

 

Tehnički podaci

Dobava od 65 do 524 l/min
Tlakovi do 8 bara
Do 12 jedinica za obradu ili
20 stomatoloških radnih postaja

DENTAL compressors

Izvanredne performanse: sustav trajne snage
Pružajući performanse koje nemaju premca, KAESER-ov "Permanent Power System" (PPS) omogućava do 90 posto raspoloživosti komprimiranog zraka. Da bi regenerirao sušilo u SECCOMAT sušilici, PPS koristi visokoučinkoviti proces pri čemu se svježi okolni zrak usisava i zagrijava putem kompresora nakon čega prolazi kroz sušilicu. Ta tehnika ima nekoliko ključnih prednosti: Kao prvo, rezultirajuće interno hlađenje kompresorskog bloka povećava učinkovitost i vijek trajanja. Kao drugo, zagrijani zrak je izvrstan za čišćenje zraka jer može prenositi više vlage nego hladan zrak. Taj proces je dakle mnogo brži od konvencionalnih metoda regeneracije koje koriste preusmjereni komprimirani zrak koji se hladi kao rezultat posljedičnog širenja. KAESER-ov "Permanent Power System" stoga značajno proširuje faze snage sustava komprimiranog zraka i omogućava besprijekornu raspoloživost komprimiranog zraka.


   Izdržljivi kompresorski blok KAESER
KAESER-ovi kompresorski blokovi su napravljeni od materijala najviše kakvoće. Svaka komponenta je proizvedena u Coburgu u Njemačkoj, napravljena, provjerena i sastavljena detaljnom brigom i preciznošću. Zajedno s KAESER-ovim inovativnim "sustavom trajne snage", ti izdržljivi kompresori pružaju nadprosječne performanse i energetsku učinkovitost kojoj nema premca.
   Zamjenjive brtve od teflona
Kako stapni prsteni tako i klizni prsten za svaki stap prekriveni su teflonom kako bi se osigurala maksimalna trajnost. Može ih se štoviše jednostavno i jeftino zamijeniti u slučaju potrebe, a kao rezultat se još više produljuje izvanredno dug vijek trajanja KAESER-ovih stomatoloških sustava komprimiranog zraka.
   Kompaktna PPS kontrolna jedinica
"Permanent Power System" kontrolira komutaciju putem 4/2-smjernog solenoidnog ventila.
   Pouzdane: stomatološke sušilice SECCOMAT
Snaga sušilice značajno se povećava ako se kapljice kondenzata unaprijed separiraju iz zraka prije nego što dođe do sušilice. Korištenjem toplog zraka "Permanent Power System" može se sredstvo za sušenje regenerirati brže i pouzdanije.
 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Serija
DENTAL - Zrak za svaku primjenu
Zašto odabrati KAESER-ov stomatološki kompresor?
Konstrukcija kompresora Dental 5T
Brochure:
DENTAL

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com