Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
  OILFREE.AIR
  Klipni kompresori
Postrojenje za pripremu zraka
  Sušenje
      Rashladni sušači KRYOSEC
      Rashladni sušači SECOTEC do 14,3 m³/min
    Rashladni sušači SECOTEC od 17,0 m³/min
      Štedni rashladni sušač TH-TI
      THP Visokotlačni rashladni sušači
      Membranski sušači
      Adsorpcioni sušači s hladnom regeneracijom
      Adsorpcioni sušači s toplom regeneracijom
      Hybritec sušači
    Filtracija
    Sustavi za punjenje glavnog dovoda zraka DHS
    Spremnici za zrak
    Tehnologija obrade kondenzata
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Puhala
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni dijelovi
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

Rashladni sušači SECOTEC serije TF

 

Tehnički podaci

Serija TF
Količina protoka zraka: 17,0 do 34,0 m³/min


Sljedeća generacija: Još učinkovitije sušenje komprimiranog zraka

SECOTEC - to je naziv poznatih KAESER-ovih industrijskih rashladnih sušača visoke kvalitete koji su odavno cijenjeni zbog stabilnog rada svoje tlačne točke rosišta, svoje izuzetne pouzdanosti i niskih troškova ukupnog radnog vijeka. Zajedno s inovativnim sustavom latentnih spremnika toplinskih izmjenjivača SECOPACK LS i SIGMA CONTROL SMART upravljačkim sklopom, sljedeća generacija tih naprednih sušača postavlja nove standarde u energetskoj učinkovitosti, kompaktnom dizajnu i lakom rukovanju.

Energetske uštede

Serija sušača SECOTEC TF troši manje od 87 W struje po m³/min komprimiranog zraka (ISO 7183 A1). Zahvaljujući kontroli uštede energije, privremeno se može akumulirati rezervni rashladni rad u mediju toplinske pohrane tijekom rada u djelomičnom opterećenju i kasnije se koristiti za sušenje bez potrebe za dodatnom potrošnjom energije. SELOPACK LS sustav izmjenjivača topline brzog odaziva osigurava stabilne tlačne točke rosišta u svako vrijeme.

Optimirani i kompaktni

Odjel za masovnu pohranu inovativnog SECOPACK LS sustava izmjenjivača topline je napunjen fazno promjenjivim materijalom. Njegova znatno veća gustoća termalne pohrane znači da je potrebno 98 % manje materijala kako bi se postignuo isti kapacitet kao i kod konvencionalnoga medija za pohranu. Ovaj dojmljivi kapacitet pohrane ne samo da osigurava izvrsnu stabilnost tlačne točke rošenja nego i drastično smanjuje potrebu za prostorom. Optimirani kanali strujanja smanjuju tlačne gubitke i dalje poboljšavaju energetsku učinkovitost SECOTEC sušača iz serije TF.

Intuitivan rad:

Elektronski upravljački sklop SIGMA CONTROL SMART s prikazom u boji i dizajniran s jezično neutralnim izbornikom je jednostavan i intuitivan u radu. Memorija poruka, brojači radnih sati specifičnih dijelova i programatori održavanja omogućuju učinkovit nadzor i analizu radnih podataka. Plutajući kontakti čine rad u mreži s nadređenim upravljanjem kao SIGMA AIR MANAGER brzim i lakim.

Dugotrajna učinkovitost

Rashladni sklop visoke kvalitete u rashladnim sušačima serije SECOTEC TF omogućuje pouzdan rad pri temperaturama okoline od do +45 °C i opcionalno čak i do 50 °C. Velikodušno dimenzionirani separatori kondenzata i elektronski ispust kondenzata ECO-DRAIN osiguravaju pouzdano uklanjanje kondenzata u svim fazama opterećenja. Također je povećana i postojanost uporabom cjevovoda komprimiranog zraka od nehrđajućeg čelika i zbog aluminijske izvedbe kondenzatora i SECOPACKA LS. Elektronska oprema u skladu je s normom EN 60204-1.

______________________________________________________________________________________________

Rashladni sušač sadrži flourirani R-134a staklenički plin.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Brochures:
SECOTEC TE - TF
Compressed air treatment

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com