Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
  OILFREE.AIR
  Klipni kompresori
Postrojenje za pripremu zraka
  Sušenje
      Rashladni sušači KRYOSEC
      Rashladni sušači SECOTEC do 14,3 m³/min
      Rashladni sušači SECOTEC od 17,0 m³/min
      Štedni rashladni sušač TH-TI
      THP Visokotlačni rashladni sušači
      Membranski sušači
    Adsorpcioni sušači s hladnom regeneracijom
      Adsorpcioni sušači s toplom regeneracijom
      Hybritec sušači
    Filtracija
    Sustavi za punjenje glavnog dovoda zraka DHS
    Spremnici za zrak
    Tehnologija obrade kondenzata
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Puhala
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni dijelovi
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

Uštedite energiju s ECO CONTROL

 

Eco Control

Učinkovitost - Jednostavnost servisiranja - Raznolikost 
Za modele DC 12 sušača i više stoji na raspolaganju izbor dvaju energetsko štedljivih upravljačkih sustava koji se ravnaju prema potrebama. Kao što to očekujete od KAESER-ovih proizvoda, svaki od njih ima prikladnu upravljačku ploču koja kombinira opsežnu funkcionalnost s jednostavnošću uporabe. Standardni DC modeli su opremljeni s učinkovitim ECO CONTROL basic sustavom koji ima visokoučinkovit način uštede pročišćenog zraka. Za maksimalnu uštedu energije, pouzdan ECO CONTROL  sustav u "E-Pack" modelima koristi nadasve pouzdan sustav prepoznavanja trenda tlačne točke rosišta. Omogućavajući rad s prekidima i sistemsko spajanje, oba sustava su posebice laka za održavanje zbog svojih sveobuhvatnih prikaza stanja i održavanja.

ECO CONTROL: upravljački sklop za prepoznavanje trenda tlačne točke rosišta 
ECO CONTROL značajno smanjuje potrošnju energije kroz promjenjive parametre količine protoka, tlaka i temperature. Upravljački sklop za prepoznavanje trenda točke rosišta financijski je pristupačniji i pouzdaniji od uobičajenih sustava jer odmah reagira na temperaturne razlike u adsorpcionom sredstvu, a ne na povećanja u tlačnom rosištu na izlazu sušača. Nova mjerenja i usporedbe razlika relativne temperature obavljaju se za svaki novi ciklus. Preklapanje spremnika se događa samo nakon što je adsorpciono sredstvo u potpunosti iskorišteno, a svaka faza sušenja se može produljiti do 30 minuta, čime se pruža značajna ušteda pročišćenog zraka. KAESER-ov sustav ne čini samo skupe uređaje za mjerenje tlačne točke rosišta suvišnima, nego i uklanja redovite troškove kalibracije i održavanja. Druga prednost u usporedbi s uređajima za mjerenje tlačne točke rosišta je da se rad temperaturnih senzora može jednostavno provjeravati putem pouzdanog nadziranja otvorenog strujnog kruga.

Benutzerorientiert   Jednostavnost uporabe
Estetska, za uporabu jednostavna upravljačka ploča je razvijena i konstruirana prema visokim KAESER-ovim standardima dizajna. Jednostavno prilagođavanje tlačne točke rosišta prema ISO klasifikaciji. Upravljanje ovisno o punjenju sa zaslonom jednostavnim za očitavanje i opcijama u pet jezika.
Servicefreundlich   Jednostavnost održavanja
Jedinice imaju displej jednostavan za očitavanje s optičkim pregledom sustava i LED na tlačnoj sklopki, ikone ventila i spremnika kako bi pružile jednostavne i precizne informacije u svezi s radnim i servisnim stanjem. Točna sekvencija uklapanja ventila može se provjeriti ručnim testiranjem.
vernetzbar mit SAM   Spajanje SIGMA AIR MANAGER
Obje ECO CONTROL inačice su standardno opremljene daljinskim uključno/isključnim i beznaponskim kontaktom koji se može pratiti zbog alarmatnih situacija. S ECO CONTROL sustavom mogu se podaci uređaja za mjerenje tlačne točke rosišta spojiti i prikazati putem analognog ulaza.
Eco Control basic   Ušteda pročišćenog zraka s ECO CONTROL basic
S ECO CONTROL basic sušač može smanjiti svoj regeneracijski ciklus na vrijednost ispod podešene ocijenjene vrijednosti protoka. Ako se sušač primjerice kupi imajući na umu buduće proširenje sustava komprimiranog zraka i ako radi samo s 80% kapaciteta, njegovo vrijeme regeneracije može se smanjiti s 4 minute na 3,2 minute - što znači uštedu pročišćenog zraka od 20%. Ta značajka omogućuje mijenjanje kapaciteta sušenja u sustavu komprimiranoga zraka prema stvarnoj potrebi.
 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Mali adsorpcioni sušač
Kompaktni i veliki adsorpcijski sušači
Način rada
Primjena
Brochures:
DC
Compressed air treatment

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com