Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
  OILFREE.AIR
  Klipni kompresori
Postrojenje za pripremu zraka
  Sušenje
      Rashladni sušači KRYOSEC
      Rashladni sušači SECOTEC do 14,3 m³/min
      Rashladni sušači SECOTEC od 17,0 m³/min
      Štedni rashladni sušač TH-TI
      THP Visokotlačni rashladni sušači
      Membranski sušači
    Adsorpcioni sušači s hladnom regeneracijom
      Adsorpcioni sušači s toplom regeneracijom
      Hybritec sušači
    Filtracija
    Sustavi za punjenje glavnog dovoda zraka DHS
    Spremnici za zrak
    Tehnologija obrade kondenzata
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Puhala
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni dijelovi
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

Pouzdano niska tlačna točka rosišta s DC adsorpcionim sušačima tvrtke KAESER

 

Specifikacije

Serija DC
Kapacitet protoka 0,15 do 154,53 m³/min

Gruppe DC

Pouzdana snaga sušenja do -70 °C 
Precizan izrada i kvaliteta osiguravaju da će KAESER-ovi adsorpcioni sušači iz serije DC učinkovito raditi i pružiti pouzdano dostignuće niske tlačne točke rosišta uz trajno opterećenje čak i pod najnepovoljnijim uvjetima. Izvanredne rezultate sušenja podržavaju ogromne količine KAESER-ovog visokokvalitetnog 'SIGMA Dry' adsorpcionog sredstva jer se koristi samo djelić incijalnog punjenja materijala. To prema tome znači da su za obnavljanje sredstva za sušenje potrebne minimalne količine osušenog zraka čak i nakon duljeg razdoblja rada. Duga ciklička razdoblja uz to smanjuju broj komponenti optimiranih prema protoku koje su potrebne za pouzdane, integrirane performanse, kao što su to primjerice KAESER-ovi predfiltri i dodatni filtri.

Adsorpciono sredstvo, koje je napravljeno od aktivnog aluminijskog oksida, ima posebno visoki kapacitet upijanja, a njegova sposobnost obnavljanja pruža kontinuirano postizanje niske tlačne točke rosišta uz minimalni gubitak tlaka. Sredstvo je također otporano na vodu i mehanički stabilano, što ga čini posebice prikladnim za dulje razdoblje rada. Mogu se štoviše dobiti određene veličine lopatica kako bi se osigurao optimalan rad difuzora protoka i pločica sita. 


Klein Adsorptionstrockner   Kompaktni adsorpcioni sušač DC 1.5-7.5
Ciklus pripreme u trajanju od 10 minuta osigurava niske tlačne točke rosišta do -40°C čak i kod smanjene potrebe za komprimiranim zrakom i pruža maksimalnu pouzdanost sustava. Prostorno štedljiv i za instalaciju prihvatljiv dizajn sa zaštitnom izolacijom idealno je prilagođen lokaliziranim aplikacijama.
Kompakt Adsorptionstrockner   Kompaktni adsorpcioni sušač DC 12- 133
Minimalna razlika tlaka i smanjena potreba za pročišćenim zrakom ne smanjuje samo troškove servisiranja i rada nego i zahtjeve za opterećenje, zapreminu adsorpcionog sredstva  i veličinu filtra.
Učinkovitost se nadalje povećava opcijskim energetsko štedljivim ECO Control basic i ECO Control upravljačkim sklopovima koji performanse sušača prilagođovaju stvarnoj potrebi. Te kompaktne jedinice mogu se opcijski opremiti sa zaštitnom izolacijom i vrhunskim prigušivanjem zvuka; mogu se isporučuiti i inačice za vanjsku instalaciju.

Groß Adsorptionstrockner   Veliki adsorpcioni sušač DC 169-1545
Otvorenog dizajna i prilagođen za tlakove do 10 bara(g), ili opcijski do 16 bara(g), ovi veliki adsorpcioni sušači pružaju istu pouzdanost i učinkovitost kao i njihovi manji dvojnici . Modularna konstrukcija omogućava jednostavan transport i instalaciju dok izvrsna dostupnost komponenti znatno pojednostavljuje održavanje i servisiranje.
Kombination mit Aktivkohleadsorbern   Kombinacija s adsorberom od aktivnog ugljena
Isporučuju se u veličinama od DC 12 nadalje. DC sušači su opremljeni s ACT adsorberom od aktivnog ugljena koji je precizno prilagođen kapacitetu sušača. To stoga omogućuje proizvodnju komprimiranog zraka prema veoma visokim standardima (sadržaj preostalog ulja < 0.003 mg/m³). Spajanje ACT adsorbera od aktivnog ugljena je pojednostavljeno zbog konstrukcije okvira kompaktnih adsorpcionih sušača do veličine DC 133.
 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Mali adsorpcioni sušač
Kompaktni i veliki adsorpcijski sušači
Uštedite energiju s ECO CONTROL
Način rada
Primjena
Brochures:
DC
Compressed air treatment

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com