Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
  OILFREE.AIR
  Klipni kompresori
  Postrojenje za pripremu zraka
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
Puhala
    COMPACT serija rotacijskih puhala do 132 kW
    Velika rotacijska puhala do 250 kW
    Rotacijska puhala - blokovi
  Vijčana puhala do 110 kW
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni dijelovi
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

Novo definirana učinkovitost puhala serije EBS

 

Više zraka za vaš novac


Vijčana puhala KAESER troše do 35 posto manje energije od konvencionalnih rotacijskih puhala te ostvaruju značajne uštede energije u usporedbi s trenutačno dostupnim vijčanim puhalima. Kombinacija kompresorskog bloka puhala s visokoučinkovitim rotorima SIGMA PROFILE, komponenti optimiziranih za protok, učinkovitog prijenosa snage i pogonskih komponenti osigurava izvanredne performanse koje jamči tvrtka KAESER u skladu sa strogim zahtjevima standarda ISO 1217.


Pritiskom gumba do zraka

S obzirom na to da su vijčana puhala KAESER vrlo jednostavna za rukovanje te da se isporučuju kao kompletni sustavi, potrebno ih je samo instalirati na mjesto ugradnje, spojiti na mrežu za opskrbu zrakom i električno napajanje i spremni ste za rad! Naporni postupci punjenja ulja, ugradnje pogonskog remena, prilagodbe motora, nabave prikladnog frekvencijskog pretvarača, programiranja, polaganja kabela u skladu s propisima o elektromagnetskoj kompatibilnosti, izrade spojnih shema, organizacije CE i EMC certifikacije itd. konačno su stvar prošlosti. Uopće nema dvojbe: potpuni, certificirani strojevi od proizvođača sustava štede vrijeme i novac te pritom omogućuju mnogo godina pouzdanog rada.

SIGMA PROFILE kompresorski blokovi puhala

Visokoučinkoviti kompresorski blokovi puhala kombiniraju širok raspon dobave s gotovo stalnom specifičnom snagom. Opremljeni s rotorima SIGMA PROFILE, osiguravaju maksimalnu dobavu zraka i održavaju potrošnju energije na apsolutnom minimumu.

Sveobuhvatni senzori

Širok raspon senzora i prekidača za nadzor tlaka, temperature, brzine, razine ulja i filtara osigurava pouzdan rad puhala te omogućuje daljinsko praćenje i vizualizaciju radnog statusa.
START CONTROL (STC)

Verzija s integriranim uputnikom zvijezda– trokut radi pri stalnoj brzini i opremljena je kvalitetnim sklopnikom, zaštitom od preopterećenja i nadzorom gubitka faze. Uređaj upotpunjuju SIGMA CONTROL 2 i pouzdani sustav isključivanja u nuždi.
SIGMA FREQUENCY CONTROL (SFC)

Frekvencijski pretvarač SFC omogućuje regulaciju broja okretaja puhala i prilagođava performanse puhala kako bi se uskladile s potrebom za zrakom u aplikaciji. Sve je odmah spremno za rad jer se programiranje i parametriranje obavljaju u tvornici.
 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Kompresorski blokovi SIGMA PROFILE
Brochure:
EBS/FBS

Let kroz najmoderniju stanicu puhala s novim paketima EBS vijčanih puhala

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com