Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
  OILFREE.AIR
  Klipni kompresori
  Postrojenje za pripremu zraka
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
Puhala
  COMPACT serija rotacijskih puhala do 132 kW
    Velika rotacijska puhala do 250 kW
    Rotacijska puhala - blokovi
    Vijčana puhala do 110 kW
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni dijelovi
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

Inovativni koncept sustava

 

KAESER-„COMPACT” puhala su konstruirana kako bi stvarali minimalne troškove pri radu i održavanju te osigurali maksimalnu pouzdanost. Nadalje, puhala opremljena s integriranim sustavom upravljanja zvijezdatrokut uputnikom ili pretvaračem frekvencije značajno smanjuju troškove planiranja, montaže, stavljanja u pogon, dokumentacije i certificiranja.

Kompletni sustav od mehanike, elektrike i elektronike
COMPACT sustav puhala s rotacijskim klipom se isporučuju u kompletu s poklopcem za zaštitu od buke i po želji s integriranim pretvaračem frekvencije ili zvjezda-trokut uputnikom kao električnim dijelom. Sve električne komponente su dimenzionirane za potrebne podatke snage kao i kompletno elektromagnetski kompatibilno ožičeni i programirani.

Samozaštitni i komunikativni
Interno upravljanje puhalima SIGMA COINTROL 2 preko brojnih senzora nadzire i regulira sve parametre bitne za pouzdan i učinkovit rad sustava puhala. K tome daljinski nadzor i upravljanje doprinose optimiziranoj raspoloživosti puhala. Raznovrsni komunikacijski moduli omogućuju spajanje sustava puhala kojima upravlja SIGMA CONTROL 2 s master upravljačkim sustavima poput SIGMA AIR MANAGER i/ili centralnim upravljačkim sustavima.

Trajno pouzdan i učinkovit
Kao i svi ostali KAESER proizvodi i COMPACT serija puhala konstruirana je i proizvedeni za najveću moguću energetsku učinkovitost, pouzdanost i dugovječnost. Zajedno s zahtjevom za minimalnim troškovima održavanja i servisa ova raznovrsna puhala osiguravaju najniže moguće troškove cjelokupnog sustava (Life Cycle Costs).

Moduli za stanice puhala
I za zrak za puhala vrijedi: Zračni sustav treba promatrati kao cjelinu. Zato KAESER KOMPRESSOREN za svaki slučaj primjene nudi individualno optimizirane sustave opskrbe stanice puhala, upravljanja za cijeli sustav, pripreme zraka i cijevi – za najveću moguću energetsku učinkovitost i pouzdanost cjelokupnog sustava.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Pravi blok za svaku aplikaciju
Iznadprosječna kakvoća zbog stručne izrade
Planiranje i pribor za puhala KAESER
Brochure:
COMPACT
BB - HB

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com