Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
Kadrovsko planiranje
  Tržište rada
 
  

Planiranje ljudskih resursa

 

Visoko motivirani djelatnici jedan su od najvažnijih izvora našeg uspjeha.

Naši djelatnici u znatnoj su mjeri doprinijeli u uspostavljanju tvrtke KAESER KOMPRESSOREN kao jednog od svjetski vodećih dobavljača kompresora i pneumatske tehnike. Ostvarene su iznad prosječne stope rata zahvaljujući kreativnosti, pouzdanosti i fleskibilnosti naših djelatnika. Oni su pokretači naše inovacijske snage i jamci izvanredne kakvoće proizvoda i usluga koje nudi naša tvrtka.

Kako bismo postavili standarde za globalno tržište u budućnosti zadali smo si cilj da izgradimo snažan i angažiran tim zajedno s našim djelatnicima.

Za taj tim tražimo poletne mlade osobe za stručno usavršavanje, osobe sa završenim fakultetom s natprosječnim ocjenama koji žele učiniti razliku, a tražimo isto tako i profesionalce s dokazanim iskustvom. Pružajući trajno usavršavanje, najsuvremenije komunikacijske tehnologije i programe obuke, dajemo svim zaposlenicima priliku da rastu s tvrtkom. Trajno usavršavanje osoblja uključuje podršku brojnih radnih iskustava u inozemstvu, ponekad i mjesecima Mobilni zaposlenici imaju tako priliku da posjete i rade u našim međunarodnim podružnicama.

Zato što znamo:   Naši djelatnici čine svu razliku. Zato smo posebni. I Vi ste isto posebni?

Pogledajte sljedeće stranice za više informacija o budućnosti s tvrtkom KAESER KOMPRESSOREN.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com