Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Stručni sajmovi
  Noviteti
Tisak
    Press izdanja
    Press foto
    Press kontakt
  KAESER Report
 
  

Rashladni sušač Secotec TF osvaja zlato

 

pressinfo

Kaeser Kompressoren s veseljem objavljuje da je inovativni rashladni sušač serije Secotec TF s inovativnim latentnim sustavom za akumulaciju topline osvojio zlatnu nagradu "Proizvod godine" časopisa Plant Engineering u kategoriji Komprimirani zrak.

Dobitnicima ove, u stručnim krugovima vrlo ugledne nagrade čitatelji tog američkog časopisa odaju priznanje za značajan doprinos u postizanju inteligentnijeg, sigurnijeg, učinkovitijeg i produktivnijeg rada.

Secotec je već dugo sinonim za rashladne sušače visoke industrijske kvalitete. Nova generacija s latentnim sustavom za akumulaciju/izmjenu topline postavlja nove standarde na poljima energetske učinkovitosti, potrebnog prostora i jednostavnosti korištenja.

Zahvaljujući svojem inovativnom latentnom sustavu za akumulaciju topline sa značajno većom gustoćom pohrane, Secotec TF uz jednak kapacitet štedi 98 % materijala za pohranu u usporedbi s konvencionalnim toplinskim akumulatorima.

Rezultat: Velik kapacitet pohrane za stabilna tlačna rosišta i način rada koji štedi materijal, uz istovremeno značajno manji potreban prostor. Za upravljanje i nadzor uređaja Secotec TF služi elektronički upravljački sustav Sigma Control Smart sa zaslonom u boji i jezično neutralnim prikazom izbornika. Memorija poruka i mjerač održavanja omogućuju učinkovitu kontrolu i analizu podataka o radu.

Opcijsko Ethernet sučelje omogućuje priključivanje na nadređeni sustav upravljanja, npr. Sigma Air Manager 2.

Njegova domišljata konstrukcija omogućuje sušaču Secotec TF da troši manje od 87 W električne snage po m³/min komprimiranog zraka (ISO 7183 A1), i to uz gubitak tlaka manji od 0,15 bara.

Iz tog razloga nije potreban predfiltar. Time se dodatno smanjuju troškovi ulaganja i održavanja, a osigurava se i manja razlika tlaka u sustavu.

Secotec TF

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com