Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Stručni sajmovi
  Noviteti
Tisak
    Press izdanja
    Press foto
    Press kontakt
  KAESER Report
 
  

Stručnjaci za vijčana puhala

 

Zadivljujuća ušteda energije

pressinfo

Tiši, učinkovitiji i isplativiji od ostalih: Tvrtka Kaeser Kompressoren nudi sada svoj jedinstveni Sigma Profile za puhala. Stručnjak za komprimirani zrak ponosno predstavlja visokoučinkovito vijčano puhalo EBS za primjene s niskim tlakom.

Vijčano puhalo EBS uspješno objedinjuje dokazanu tehnologiju tvrtke Kaeser koja je prema geslu tvrtke Kaeser donijela 'sve više i više ušteda' u svijet kompresora, a odsad su te prednosti dostupne za primjene s niskim tlakom. Nova puhala Kaeser učinkovitija su za do 35 posto od konvencionalnih rotacijskih puhala i pružaju značajne prednosti u pogledu energetske učinkovitosti u usporedbi s mnogim, trenutačno dostupnim vijčanim puhalima na tržištu. Rotori nisu obloženi što znači da učinkovitost u načelu ostaje ista, čak i nakon mnogo godina rada. Vrijednosti performanse navedene za ukupnu efektivnu potrošnju struje i iskoristiv volumen zraka izravno odgovaraju onome što se zapravo isporučuje u primjeni (u skladu s uskim tolerancijama definiranim u standardu ISO 1217). To osigurava da planirane uštede postanu stvarnost. 

Opsežno nadziranje i jednostavno priključivanje na komunikacijske mreže za individualne strojeve omogućeno je uz pomoć upravljača Sigma Control 2, dok glavni upravljački sustav Sigma Air Manager (SAM) – opremljen specijaliziranim softverom za puhalo – sada omogućuje veću produktivnost i uštedu energije za cijele stanice puhala.

Širok raspon primjena uključujući obradu otpadnih voda, pneumatske transportne sustave i proizvodnju energije kao i brojne sektore u industriji hrane i pića, farmaceutskoj i kemijskoj industriji, proizvodnji celuloze i papira, tekstilnoj industriji, proizvodnji građevinskih materijala te industriji općenito može profitirati od prednosti koje pruža ova najnovija tehnologija vijčanih kompresora.

Ne treba naglašavati da su vijčana puhala serije EBS proizvedena u Njemačkoj i da se odlikuju svim izvanrednim karakteristikama po kojima su proizvodi tvrtke Kaeser poznati diljem svijeta. Nova vijčana puhala opremljena su konceptom unutarnjeg hlađenja koji uklanja potrebu za upotrebu energetski neučinkovite pumpe ulja i hladnjaka ulja. Osim toga, dizajnirani su s učinkovitim konceptom brtvljenja koji jamči odlično dugoročno brtvljenje bez potrebe za vakuumskom pumpom. Uklanjanjem pomoćne opreme i podmazivanja uljem također povećava životni vijek i pouzdanost stroja. Za optimalno hlađenje i učinkovitost zrak za hlađenje uzima se izvan kućišta, što osim poboljšanja performansi, omogućuje i veći iskoristivi protok zračne mase za istu snagu pogona. Puhala se jednostavno instaliraju, dizajnirana su za pouzdani stalni rad i iznimno su izdržljiva. Zahvaljujući logičkom rasporedu komponenti, ovi svestrani sustavi mogu se instalirati uza zid ili čak jedan pokraj drugog, zbog čega je održavanje izrazito jednostavno.

EBSNovo vijčano puhalo serije ESB tvrtke Kaeser Kompressoren nudi izvanrednu energetsku učinkovitost, trajnost i jednostavnost za upotrebu.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com