Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Stručni sajmovi
  Noviteti
Tisak
    Press izdanja
    Press foto
    Press kontakt
  KAESER Report
 
  

Efikasna i pouzdana priprema komprimiranog zraka

 

pressinfo

"DA" sustavi čistog zraka (DA znači desikant aktivni ugljen) tvrtke Kaeser Kompressoren proizvode komprimirani zrak koji postiže najviše standarde kemijske, farmaceutske i elektroničke industrije kao i standarde pivovara te tvornica za preradu hrane i pića.

Svaki sustava obuhvaća mikrofiltere i filtere čestica, sušilice i upijače s aktivnim ugljenom pod elektroničkim nadzorom i praćenjem u kompaktnom ormaru. Komprimirani zrak se obrađuje u višestrukim stupnjevima kako bi se oslobodio od vlage, prašine i ulja do stupnja čistoće 400 puta većeg od ambijentalnog zraka kojeg usisava kompresor. Kontinuirano se prate podaci o radu. Oglašava se alarm ako izmjerene vrijednosti odstupaju od strogo postavljenih granica. Ako ne dođe do brzog odgovora za popravak stanja, solenoidni ventil zatvara dovod zraka. Ovaj samoisključni sustav pouzdano spriječava prolaz zraka lošije kvalitete do korisničke linije čak i u slučaju kvara. Sustav se jednostavno ugrađuje i održava. Tvrtka Kaeser nudi i pojedinačne komponente postrojenja za pripremu zraka za sve klase do 100% sterilnog zraka. Konstrukcija i dimenzije filtera osiguravaju dosljednu kvalitetu zraka, pouzdanost, dug radni vijek, minimalni pad tlaka i niske troškove rada.

presse190100DA sustav čistog zraka pouzdano dovodi suh i čisti komprimirani zrak najviše kvalitete koju zahtijevaju pivovare i pogoni za preradu jela i pića.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com