Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Stručni sajmovi
  Noviteti
Tisak
    Press izdanja
    Press foto
    Press kontakt
  KAESER Report
 
  

Građevinski kompresor "Mobilair 50" s PE poklopcem

 

Spreman za osvajanje vrha

pressinfo

Kompresor "Mobilair 50" snažan je u više pogleda: Dobavlja dovoljno komprimiranog zraka za tri pneumatska čekića ili jedan sličan "teški alat". Ovaj kompresor u klasi od 5 m³ uz to je i iznimno lagan, fleksibilno primjenjiv i neškodljiv za okoliš. Tehnologija kojom se koristi dokazala se bezbroj puta i u najtežim uvjetima na gradilištu. Čak i izgleda moćno s robusnim poklopcem za zvučnu izolaciju izrađenim od rotacijski sinteriranog polietilena.

Dizajn kompresora "Mobilair 50" pravi je melem za oko: Poklopac za zvučnu izolaciju s ugrađenim blatobranima privlači poglede. Izrađen je od rotacijski sinteriranog polietilena, robustan je, otporan na koroziju i ogrebotine. Diskretno skriva, a ujedno i daje naslutiti sve što se nalazi ispod njega: dinamičnost, ušteda energije, jednostavnost upotrebe i rad u skladu s okolinom.

"Mobilair 50" se može podičiti dobavom zraka od 5 m³/min pri tlaku od 7 bara – proizvodi ga visokoučinkovit blok vijčanog kompresora koji štedi gorivo u kombinaciji sa sustavom "Sigma Profil" s tehnologijom za optimizaciju protoka. Potrebnom energijom za rad opskrbljuje ga turbo dizelski motor s četiri cilindra i vodenim hlađenjem po principu 1:1 – bez gubitaka u prijenosu. Stoga je kompresor "Mobilair 50" najprikladniji za pogonjenje tri pneumatska čekića ili za primjenu udarne bušilice.

Osim toga, velika snaga kompresora "Mobilair 50" ne podrazumijeva i veliku težinu: Težina kompresora s punim rezervoarom iznosi manje od 750 kg. To mu osigurava izvanredan omjer težine po jedinici snage i nudi dvije dodatne prednosti baš za europsko tržište: Novi vozači mogu prevoziti kompresor "Mobilair 50" i bez dodatne vozačke dozvole za prikolicu, a uređaj se može vući i bez naletne kočnice. Osim toga, mala težina čini ga jednim od najlakših za manevriranje i prevoženje.

Te prednosti vrijede i u slučaju opcije s novim učinkovitim hladnjakom komprimiranog zraka. Još jedna značajka od neprocjenjive vrijednosti je patentirani sustav protiv zamrzavanja koji se serijski ugrađuje u sve kompresore: Posebno u prijelazno doba godine, kad su vanjske temperature niže, ovaj sustav štiti alate na komprimirani zrak od smrzavanja i sprječava štete od korozije. To povećava pouzdanost i vijek trajanja alata.

Naravno, i kvaliteta obrade, jednostavnost upotrebe i održavanja odgovaraju razini modernog građevinskog kompresora: Svi metalni dijelovi karoserije prethodno su pocinčani i premazani praškastim premazom te na taj način trajno zaštićeni od korozije. Lagan pristup komponentama značajno pojednostavljuje servisiranje, a upotreba je jednostavna: Postoji samo jedan prekidač, armaturna ploča je pregledna, a jednostavne ikone pristupačne korisniku vode ga kroz postupke rada.

C-Mobilair50PE-webOduševljava snagom, uštedom energije, jednostavnošću upotrebe, izvanrednim omjerom težine po jedinici snage, radom koji štiti okoliš i modernim dizajnom: kompresor u klasi od 5 m³ "Mobilair 50" s PE poklopcem.


Mobilair M50

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com