Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Stručni sajmovi
  Noviteti
Tisak
    Press izdanja
    Press foto
    Press kontakt
  KAESER Report
 
  

Novi prijenosni kompresor "Mobilair 43" u polietilenskom kućištu

 

Iznimna učinkovitost

pressinfo

"Mobilair 43" najnoviji je model u renomiranoj seriji prijenosnih kompresora tvrtke Kaeser koja je sada dostupna i u dvostrukom polietilenskom kućištu. Pridružujući se konvencionalnoj verziji u metalnom kućištu, ovaj raznovrsni uređaj postavlja standarde učinkovitosti i performansi u skupini prijenosnih kompresora kapaciteta 4 m³.

Jedna od prvih stvari koju primjećujete pri pogledu na "Mobilair 43" jest njegov elegantan dizajn: Osiguravajući dugoročno zadržavanje vrijednosti, novo polietilensko kućište otporno na koroziju i ogrebotine, koje ima ugrađene kotače, daje jedinici dinamičan izgled i diskretno skriva ono što se skriva ispod: impresivne performanse, energetsku učinkovitost i intuitivan te ekološki prihvatljiv rad.

“Mobilair 43” pogoni Kubota turbo-dizelski motor s četiri cilindra i vodenim hlađenjem. Osigurava impresivan dovod zraka od 4,2 m³/min pri tlaku od 7 bara. Direktni pogon 1:1 bez potrebe za održavanjem povezuje ultratihi motor i veliki Sigma Profile agregat niske brzine kojim se osiguravaju najniže razine buke od samo 69 dB(A) (površinska razina buke mjerena u skladu s ISO 3744), što “Mobilair 43” čini jednim od najtiših prijenosnih kompresora u svojoj klasi.

Osim toga, sustav direktnog pogona tvrtke Kaeser eliminira gubitke pri prijenosu koji su povezani s pogonjenim jedinicama i tako osigurava više zraka uz manju potrošnju goriva te produljuje životni vijek motora i agregata. Uz radnu težinu od manje od 750 kg, jedinica je kompaktna te jednostavna za rukovanje i održavanje. Taj aspekt pruža dvije dodatne prednosti na europskom tržištu: Prvo, novi pogonski sklopovi ne iziskuju dodatne dozvole za transportiranje modela “Mobilair 43” i, kao drugo, jedinica se u EU može vući bez potrebe za montažom naletne kočnice. Priključena kao standard koji dodatno poboljšava pouzdanost, Kaeserova patentirana "kontrola zaštite od smrzavanja" posebice je korisna u onim godišnjim dobama kada su temperature okoline niže jer štiti pneumatske alate od smrzavanja i korozije.

Sve metalne komponente kućišta pocinčane su ili imaju praškasti premaz koji osigurava njihovu dugoročnu zaštitu. Rad pojednostavljuje i jedan regulacijski prekidač i intuitivne ikone, a izvrstan pristup komponentama u velikoj mjeri olakšava servisiranje i održavanje. Izrađen prema Kaeserovim poznatim standardima kvalitete, ovaj raznovrsni kompresor dizajniran je tako da osigurava mnogo godina pouzdanog rada.

C-Mobilair-43PEPrijenosni vijčani kompresor “Mobilair 43” s PE kućištem tvrtke Kaeser jednostavan je za korištenje i rukovanje. Uz radnu težinu manju od 750 kg, jedinica dobavlja impresivnih 4,2 m³/min kvalitetnog komprimiranog zraka.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com