Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Stručni sajmovi
  Noviteti
Tisak
    Press izdanja
    Press foto
    Press kontakt
  KAESER Report
 
  

Novo: Mobilair M 31 prijenosni kompresor s PE kućištem

 

Višenamjenska "centrala" komprimiranog zraka

pressinfo

Prikladan, lagan, snažan i učinkovit: ovo su samo neke od ključnih prednosti novog prijenosnog kompresora Mobilair M 31 tvrtke Kaeser Kompressoren. S dobavom komprimiranog zraka od 3.15 m³/min (pri 7 bara), isporučuje više zraka od svog prethodnika, a osim toga nudi jedinstvene opcionalne mogućnosti, poput ugrađenog generatora i/ili opreme za obradu komprimiranog zraka. Također je dostupna stacionarna verzija za posebne primjene i može se jednostavno ugraditi na tovarni prostor kamiona.

Ispod rotacijski sinteriranog polietilenskog (PE) zvučno izoliranog kućišta otpornog na ogrebotine i koroziju skriva se prava snaga modela Mobilair M 31: vijčani agregat sa Sigma Profil rotorima koji štede energiju dizajniran je za neprekidan rad, a pokreće ga snažan, Kubota turbo-dizelski motor s vodenim hlađenjem. Na temelju toga Mobilair 31 omogućuje dobavu komprimiranog zraka od 3.15 m³/min pri 7 bara - značajno više od prethodnih modela - što ga čini idealnim odabirom za istovremeno napajanje dva pneumatska čekića od 20kg, ili ostalih alata, poput "raketa", lopata, udarnih bušilica i opreme za pjeskarenje. Kompresor je jednostavan za rukovanje a verzije od 7, 10, 12 i 14 bara su također dostupne da bi zadovoljile širokog raspona zahtjeva. No, to nisu sve opcije: Mobilair 31 se može opremiti ugrađenim hladnjakom i centrifugalnim separatorom kako bi se omogućila pouzdana opskrba hladnim suhim komprimiranim zrakom, i čak ako je potrebno, generatorom snage 6.5 kVA.

Isto tako, ne postoji razlog za zabrinjavanje u slučaju jutarnjeg hladnog pokretanja: Kao dio standardne opreme, Kaeserova patentirana Anti Frost zaštita štiti zračne alate od mogućeg oštećenja uzrokovanog smrzavanjem i korozijom. Uz to, široko i zvučno izolirano kućište omogućuje brz i jednostavan pristup svim točkama za održavanje. Još jedna korisna opcija je kolut za namotavanje crijeva koji se isporučuje s 20m laganog crijeva, što omogućuje da se crijevo sigurno odloži, umjesto da predstavlja moguću opasnost od spoticanja.

C-Mobilair31PENovi "Mobilair 31" nema samo zapanjujuće radne karakteristike, već je dostupan sa širokim rasponom opcija opreme kako bi se osigurala maksimalna fleksibilnost.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com