Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Stručni sajmovi
  Noviteti
Tisak
    Press izdanja
    Press foto
    Press kontakt
  KAESER Report
 
  

Novi građevinski kompresor "Mobilair 250"

 

pressinfo

Tvrtka Kaeser Kompressoren sprerađenimmodelom "Mobilair 250" predstavlja novi građevinski kompresor koji se svrstava u najvišu klasu učinkovitosti. Nekoć predvodnik svoje klase kao prvi građevinski kompresor s niskom stopom emisije štetnih plinova i s IIIB motorom sa SCR sustavom za naknadnu obradu ispušnih plinova, a danas suvremen i usklađen s normom emisije ispušnih plinova IV. Zadržana je SCR tehnologija novog motora Mercedes Benz, velike dobave komprimiranog zraka, kompaktna karoserija i jednostavno rukovanje. 

Sustav "Mobilair 250" ne ostavlja dobar dojam samo zbog dobave: 23,5 m³/min pri 10 bara i barem 21 m³/min pri 12 bara. Svoju visoku učinkovitost može zahvaliti novo razvijenom bloku vijčanog kompresora sa štedljivim sustavom "Sigma Profil" i bloku kućišta s tehnologijom za optimizaciju protoka. Kao dodatna obilježja cjelokupnog sustava tome treba pribrojiti kompaktnu izvedbu i povoljan omjer težine po jedinici snage. U osnovnoj verziji "Mobilair 250" ima masu manju od 3,5 tone, što znači da je prikladan za odgovarajuća vučna vozila te raspolaže povoljnim podvozjem s naletnom kočnicom. Na raspolaganju su i stacionarne verzije ili podvozja s pneumatskom kočnicom i sustavom ABS.

Sigurno hladno pokretanje i rukovanje obavlja se na uobičajeni način uz pomoć samo tri tipke na upravljačkom sustavu Sigma Control Mobil, na kojem se mogu očitati svi podaci o radu i predstojeći radovi na održavanju. Prema želji ti se podaci mogu zajedno s položajem kompresora u stvarnom vremenu prenijeti u sustav za upravljanje voznim parkom MOBILAIR i u njemu analizirati. 

Ugradnjom različitih komponenti za obradu zraka proizvodi se ohlađen, suh i tehnički bezuljni komprimirani zrak za upotrebu, primjerice, za sanaciju betona sukladno njemačkim odredbama ZTV-SIB.

C-Mobilair250Za veće količine komprimiranog zraka – "Mobilair 250" s dobavom od 23,5 m³/min pri 10 bara. U osnovnoj verziji ima masu manju od 3,5 tone i ispunjava europsku normu emisija ispušnih plinova IV.


Mobilair M250


Mobilair M250

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com