Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Stručni sajmovi
  Noviteti
Tisak
    Press izdanja
    Press foto
    Press kontakt
  KAESER Report
 
  

Mobilair M171

 

Učinkovitost na gradilištu

pressinfo

Novi mobilni građevinski kompresor M171 pravi je izbor za proizvodnju komprimiranog zraka za svakoga tko ima potrebu za većim količinama komprimiranog zraka na brz, učinkovit i štedljiv, a ujedno i ekološki prihvatljiv način.

M171 opremljen je šesterocilindarskim motorom Deutz, ima 129 kW i pri 10 bara isporučuje volumni protok od 15,5 m³/min komprimiranog zraka. Uređaj s punim spremnikom ima masu znatno manju od 3 t, što je za njegovu klasu relativno mala radna težina.

Motor Deutz serijski je opremljen filtrom za čestice koji ispunjava europsku normu ispušnih plinova IV. Građevinski kompresor omogućuje rad u ekološki zaštićenim područjima.

M171 ima moderan energetski štedljiv ventilator koji ovisno o radnim temperaturama regulira i štedi do 6 posto goriva. Osim toga, sadrži i najmoderniji upravljački sustav za kompresore Sigma Control Mobil. Jednostavan je za rukovanje i s pomoću njega podešavanje radnog tlaka obavlja se u koracima od 0,1 bara između 6 i 14 bara. Ovdje važnu ulogu igra dinamična regulacija tlaka i dobave koja pritom svaki puta automatski prilagođava maksimalno moguću dobavu. Tako se M171 može uskladiti sa stvarnim potrebama. Osim toga, upravljački sustav omogućuje neagresivno pokretanje i zaustavljanje, pruža pregled nad podacima o radu i prikazuje poruke o predstojećim održavanjima.

Iza opcijskog hladnjaka komprimiranog zraka novi aksijalni separator kondenzata osigurava još viši stupanj separacije uz manji gubitak tlaka u sustavu. Odvojeni kondenzat i dalje isparava uslijed vrućih ispušnih plinova. Uz odabranu dodatnu opciju povratnog zagrijavanja sada se npr. podešavanje izlazne temperature komprimiranog zraka za čišćenje suhim ledom uz optimalan rezultat obavlja bezstupanjski. Naravno, iznad navedene varijante za pripremu komprimiranog zraka mogu se kombinirati s kombinacijom mikrofiltara za tehnički bezuljni komprimirani zrak.

Uz podvozje s naletnom kočnicom s krutom ili vučnom rudom podesivom po visini, dostupne su i stacionarne varijante.

M 171M171 donosi sve što je potrebno za velike potrebe za komprimiranim zrakom. Smije se upotrebljavati u bilo kojoj ekološkoj zoni, ekološki je prihvatljiv, pouzdan i učinkovit te raspolaže nekim dodacima koji pojednostavljuju primjene komprimiranog zraka.


Mobilair M171

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com