Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Stručni sajmovi
  Noviteti
Tisak
    Press izdanja
    Press foto
    Press kontakt
  KAESER Report
 
  

Mobilair M 130

 

Dvostruki sustav električne struje

pressinfo

Osim pružanja pouzdanog i učinkovitog izvora kvalitetnog komprimiranog zraka, novi model M 130 tvrtke Kaeser Kompressoren ističe se kao jedini prijenosni kompresor s mogućnošću vuče u svojoj veličini sa snažnim generatorom od 23 kVA koji može proizvesti istosmjernu i izmjeničnu struju.

Generator pruža podatke o naponu i frekvenciji upravljačkom sustavu kompresora kako bi se osiguralo stvaranje najveće moguće količine komprimiranog zraka u odnosu na stvarnu potrošnju električne energije.

S motorom Deutz snage 105 kW i niskim emisijama, ovi kompresori – električne centrale idealni su za primjenu u zonama s niskim emisijama. Standardno su opremljeni filtrom za čestice u dizelskom gorivu te imaju certifikat u skladu sa standardom za emisije IIIB. 

Sustav M 130 dostupan je u verzijama za tlakove od 10, 12 i 14 bara te opskrbom zrakom u količinama od 9,4 do 12 m³/min. Pritiskom na tipke sa strelicama na prijenosnom upravljanju Sigma Control radni se tlak može regulirati do 5 bara u koracima od 0,1 bar te se tako uvijek može prilagoditi stvarnim zahtjevima. Osim toga, upravljački uređaj je iznimno intuitivan te osigurava optimalan rad pri hladnom pokretanju.  Također pruža vrijedne informacije u vezi s radnim podacima i korisnike upozorava na potrebno održavanje. Uz sve to, savršena interakcija između upravljanja Sigma Control i upravljača motora osigurava rad kompresora kojim se emisije ispušnih plinova u svakom trenutku održavaju na ekološki najprihvatljivijoj razini. 

Novi sustav M 130 pruža još bolju odvodnju kondenzata kada je opremljen dodatnim grijačem komprimiranog zraka. Kao i u ranijim izvedbama, kondenzat isparava u obliku ispušnih plinova, čime se sprječava eventualna kontaminacija tla. Također je optimirana mogućnost ponovnog zagrijavanja, što znači da se temperatura izlaznog komprimiranog zraka može beskonačno regulirati kako bi se postigli savršeni rezultati, primjerice pri čišćenju suhim ledom.

Osim modela sa šasijom i kočnicom, koji imaju podesivu ili fiksnu rudu za vuču, također su dostupne i stacionarne izvedbe.

M 130Mobilair M 130 jedini je prijenosni kompresor u svojoj veličini dostupan s generatorom snage 23 kVA.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com