Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Stručni sajmovi
  Noviteti
Tisak
    Press izdanja
    Press foto
    Press kontakt
  KAESER Report
 
  

Mobilair M 114/M 115

 

Dvojajčani blizanci

pressinfo

Novi prijenosni kompresori tvrtke Kaeser Kompressoren s mogućnošću vuče, M 114 i M 115, ekološki su prihvatljivi uređaji različite strukture. Oba sustava, međutim, imaju isti cilj: dobavu pouzdanog i učinkovitog izvora kvalitetnog komprimiranog zraka – čak i u najtežim uvjetima.

Oba uređaja zadovoljavaju zahtjeve standarda za emisije IIIB, ali koriste različite metode pročišćavanja ispušnih plinova. Opremljeni su motorima od 85 kW i imaju identičnu dobavu zraka (9,7 m³/min pri 10 bara). Novi, jednostavni upravljač Sigma Control Smart sa zaslonom u boji pruža vrijedne informacije u vezi s radnim podacima i upozorava korisnike na potrebno održavanje.

M 114 pogoni motor Deutz opremljen oksidacijskim katalizatorom, dok M 115 sadrži motor Kubota i filtar za čestice u dizelskom gorivu.  

Model M 114 dostupan je u izvedbama od 10, 12 i 14 bara i može biti opremljen različitim mogućnostima za pročišćavanje komprimiranog zraka poput dodatnog grijača komprimiranog zraka i centrifugalnog separatora. Dostupni su i filtri i/ili pločasti izmjenjivači topline za dogrijani ili osušeni komprimirani zrak.

S novim dizajnom šasije i dodatno optimiranim pročišćavanjem komprimiranog zraka, model M 115 dostupan je u izvedbama od 7, 8,6, 10, 12 i 14 bara. Novi aksijalni separator za kondenzat instaliran je nakon dodatnog grijača komprimiranog zraka, a separirani kondenzat ponovno isparava u obliku vrućih ispušnih plinova iz motora. Osim toga, ako odaberete mogućnost ponovnog zagrijavanja, možete regulirati temperaturu izlaznog zraka, što je posebno korisno pri pjeskarenju površina.

Uz generator, koji možete nabaviti kao dodatnu opciju (8,5 ili 13 kVA), M 115 se pretvara u pravu prijenosnu elektranu. Osim modela sa šasijom i kočnicom, koji imaju podesivu ili fiksnu rudu za vuču, također su dostupne i stacionarne izvedbe.

M 114Novi modeli M 114 i M 115 osiguravaju snagu i raznovrsnost kojima se zadovoljavaju potrebe široke lepeze primjena u različitim područjima.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com