Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Stručni sajmovi
  Noviteti
Tisak
    Press izdanja
    Press foto
    Press kontakt
  KAESER Report
 
  

Mobilair M81 i M82: dvojac za savršen odabir

 

pressinfo

Tko može birati, pronaći će savršeno rješenje za sebe: Kaeser Kompressoren s mobilnim građevinskim kompresorima Mobilair M81 i M82 na tržište donosi dva modela u klasi 8 m³ čije se unutarnje komponente razlikuju, ali oba omogućuju rad u ekološkim zonama.

Primjenom različitih načela obrade ispušnih plinova, oba ispunjavaju trenutno najstrože specifikacije u ovoj klasi radnog učinka, IIIB i TIER 4 final.

Dok M81 ima motor Deutz s oksidacijskim katalizatorom, M82 je opremljen motorom Kubota s filtrom dizelskih čestica koji ispunjava i najstrože propise za zaštitu od zagađenja zraka.

Snaga obje pogonske jedinice je približno 55 kW. Zahvaljujući njima oba vijčana kompresorska bloka iz tvrtke Kaeser s elementom Sigma Profil imaju identične količine isporuke od 5,5 do 8,4 m³/min uz maksimalni tlak između 7 i 14 bara te osiguravaju opskrbu komprimiranim zrakom za npr. čišćenje suhim ledom, uređaje za pjeskarenje ili za rad s pneumatskim čekićem.

I dok korisnici pneumatskih čekića ili udarnih bušilica znaju cijeniti patentiranu regulaciju za zaštitu od smrzavanja koja u kombinaciji s mazalicom alata pruža savršenu zaštitu priključenih alata od oštećenja uzrokovanih korozijom i od smrzavanja, u slučaju konfigurirane varijante za pripremu komprimiranog zraka s dodatnim hladnjakom i povratnim zagrijavanjem optimalna izlazna temperatura komprimiranog zraka, npr. za primjene pjeskarenja, može se bezstupanjski podešavati.

Uvijek savršen rad zahvaljujući internom upravljanju

Integrirano upravljanje kompresorom Sigma Control Smart iznimno je jednostavno za rukovanje. Zaslon u boji omogućuje pregled nad svim radnim parametrima, dojavljuje pogreške i pravovremeno najavljuje predstojeća održavanja. Pored pouzdanog pokretanja pritiskanjem gumba, radni tlak može se jednostavno i precizno smanjiti do 5 bara u koracima od 0,1 bar i tako precizno prilagoditi potrebama na licu mjesta.

Na modelu M82, koji se u opciji može opremiti generatorom struje od 8,5 ili 13 kVA, upravljački sustav osigurava maksimalnu raspoloživost komprimiranog zraka u odnosu na potrošnju struje.

Ovisno o preferencijama, M81 i M82 mogu se odabrati u različitim mobilnim i stacionarnim varijantama, a moguć je i odabir brojnih drugih opcija. Na taj se način može konfigurirati pouzdan građevinski kompresor koji nema negativan utjecaj na okoliš, može se koristiti u najtežim radnim uvjetima i pogodan je za svaku ekološku zonu.

M81/M82Dobri za okoliš: novi mobilni građevinski kompresori M81 i M82 ispunjavaju najstrože propise za zaštitu od zagađenja zraka.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com