Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Stručni sajmovi
  Noviteti
Tisak
    Press izdanja
    Press foto
    Press kontakt
  KAESER Report
 
  

M125: Jedan za sve

 

pressinfo

Lagan za transport, kompaktan za gradilište, ali snažan i fleksibilan u upotrebi – to su odlike novog mobilnog građevinskog kompresora M125 iz tvrtke Kaeser Kompressoren, stručnjaka za komprimirani zrak.

Uz kompaktne dimenzije i malu težinu prikolice, osnovna odlika kompresora M125 je nova fleksibilnost u proizvodnji tlaka. Zahvaljujući bezstupanjskoj i dinamičnoj regulaciji tlaka i dobave isti uređaj može uvijek raditi u rasponu od 7 do 14 bara. To znači da više nije potrebno donositi odluku o fiksnoj razini tlaka. Pritom se maksimalno moguća dobava automatski usklađuje s unaprijed odabranom postavkom tlaka. Univerzalni kompresor je sa svojih 7 bara uz 11,5 m³/min savršen za opskrbu čekića, a s 12 bara uz 10,7 m³/min za upuhivanje kabela. Pri najvišem tlaku od 14 bara još je uvijek na raspolaganju približno 10 m³/min.

Kompresori M125 savršeni su za primjenu u ekološkim zonama jer su ovi snagatori opremljeni motorom Deutz s niskom razinom ispuha i serijskim filtrom dizelskih čestica. On nosi certifikat stupnja emisije ispušnih plinova IV, odn. Tier 4 final. Energetski štedljiv ventilator omogućuje smanjenje potrošnje dizela za dodatnih 6 posto.

Integrirani upravljački sustav uređaja Sigma Control Mobil omogućuje jednostavno i udobno upravljanje kompresorima s pomoću tipki sa strelicama. Pruža pregled nad podacima o radu i prikazuje poruke o predstojećim održavanjima.

Model M125 dodatno se može opremiti i generatorom. Isporučujemo generatore snage 13 kVA. I ovdje upravljački sustav Sigma Control Mobil s dinamičnom regulacijom dobavne količine pokazuje svoje prednosti te pruža maksimalne količine komprimiranog zraka ovisno o potrošenoj struji.

Hladnjak komprimiranog zraka ugrađen pod nagibom zaslužan je za optimizaciju pripreme komprimiranog zraka, ali i kontinuiranim ispustom sprječava smrzavanje tijekom zime. Pored varijanti za cestovni promet u programu je i stacionarna izvedba.

M125Mobilni građevinski kompresor M125 lagan je za transport, kompaktan za gradilište, ali snažan i fleksibilan u upotrebi.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com