Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Stručni sajmovi
  Noviteti
Tisak
    Press izdanja
    Press foto
    Press kontakt
  KAESER Report
 
  

Novi prijenosni kompresori

 

Ekološki prihvatljiv komprimirani zrak za u pokretu

pressinfo

Sve je zeleno u zonama niskih emisija! Kaeser Kompressoren ponosno predstavlja nekoliko novih prijenosnih kompresora koji se odlikuju naprednom tehnologijom obrade ispušnih plinova koja osigurava pouzdan, učinkovit i jeftin izvor kvalitetnog komprimiranog zraka.

Novi, vučni, snažni izvori komprimiranog zraka Mobilair M 114, M 115, M 130 i M 171 ne samo da ostavljaju dojam na temelju svojih izuzetnih performansi nego i zbog svojih mnogih dodataka. Pokrivajući raspon tlaka od 7 do 14 bara s dobavom zraka od 7.5 do 17 m³, svi su modeli rado viđeni u zonama niskih emisija jer su standardno opremljeni ili filtrom dizelskih čestica ili oksidacijskim katalizatorom. Filtar dizelskih čestica zadovoljava čak i najstrože zahtjeve švicarskog Zakona o čistom zraku.

Koji je model najprikladniji ovisi o potrebama kupca i onome za što je kompresor namijenjen. Bez obzira radi li se o pjeskarenju, polaganju kablova, rušenju ili bezbrojnim drugim primjenama, Mobilair prijenosni kompresori pokrivaju sve vaše potrebe. S nominalnom snagom motora od 85 kW, M 114 i M 115 modeli u klasi 10 m³ su posebno svestrani, dok je M 171 idealan izbor za primjene u kojima je potrebna neposredna sirova snaga i veće količine komprimiranog zraka (129 kW, 6 cilindra Deutz motor, četiri razine tlaka od 8.6 to 14 bara i dobava zaka do 17 m³/min na 8.6 bara).

M 130 (10 do 14 bara s dobavom zraka od 9.4 do 12 m³/min) doista se ističe jer je jedini vučni prijenosni kompresor ove veličine koji se može opremiti snažnim 23 kVA generatorom i može isporučiti i istosmjernu i izmjeničnu struju. Generator daje podatke o naponu i frekvenciji upravljačkom sustavu kompresora kako bi se osiguralo stvaranje najveće moguće količine komprimiranog zraka u odnosu na stvarnu potrošnju električne energije.

Osim modela sa šasijom i kočnicom, koji imaju podesivu ili fiksnu šipku za vuču, također su dostupne i stacionarne izvedbe. Nadalje, Mobilair prijenosni kompresori mogu se opremiti optimiranim sastavnim dijelovima za obradu komprimiranog zraka (izlaznim hladnjacima, centrifugalnim separatorima, itd.) ovisno o potrebi.

M 130Mobilair M 130 jedini je prijenosni kompresor u svojoj veličini koji se može opremiti generatorom.

 

M 114Ekološki prihvatljivi Mobilair M 114 i M 115 su izuzetno svestrani snagatori u klasi od 10 m³.

M 171Velike količine jeftinog i ekološki prihvatljivog komprimiranog zraka. M 171 je rado viđen u svakom području niskih emisija jer u standardnoj opremi dolazi s filtrom dizelskih čestica.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com