Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Stručni sajmovi
  Noviteti
Tisak
    Press izdanja
    Press foto
    Press kontakt
  KAESER Report
 
  

Tihi i učinkoviti: Kompresori serije 'Dental' od Kaesera

 

Optimizirano hlađenje

pressinfo

Sustavi s komprimiranim zrakom za zubarske ordinacije, klinike i laboratorije moraju ispunjavati najstrože zahtjeve: Osim pružanja vrlo velike učinkovitosti, pouzdanosti i kvalitete komprimiranog zraka, oni moraju biti usmjereni i na očuvanje okoliša. Kaeser je zato svoje dentalne kompresore opremio  s optimiziranim rashladnim sustavom.

Naknadno hlađenje komprimiranog zraka u Kaeserovim kompresorima serije ‘Dental’ sada je učinkovitije nego ikad: Inovativni prstenasti hladnjak smanjuje temperaturu komprimiranog zraka čak i prije nego ode u sušač, čime se znatno povečava radni učinak sušenja.

Zvukovi visokih razina nikad nisu dobrodošli u zubarskim ordinacijama ni laboratorijima, a zato su modeli dostupni i opremljeni s visoko učinkovitom zvučnom zaštitom. Te verzije donose super tihi rad od 52 do 60 dB (A), što ih čini jednim od najtiših uređaja na tržištu. Izrađeni su od plastificiranog metala, a kućište ima glatku površinu kako bi se osigurala jednostavna i učinkovita dezinfekcija. Nadalje, prilikom montaže kompresor nije potrebno otpojiti od mreže komprimiranog zraka. Ventilacija je omogućena putem velikog ventilatora na kompresoru, češće nego manjeg odvojenog ventilatora ugrađenog u kućište, kako je to obično slučaj. Kućište sadrži velike otvore sa žaluzinama, s prigušenim zvukom, za ulazni, rashladni i izlazni zrak.

Ovisno o modelu, Kaeserovi kompresori serije ‘Dental’ omogućuju pouzdani izvor komprimiranog zraka s kontinuiranim izlazom od 52, 135 i 225 l/min (kod 5 bara). Ordinacije i laboratoriji s visokim zahtjevima za komprimiranim zrakom mogu odabrati verziju "Dental 5/2T", koja je opremljena s dvije jedinice kompresora i pruža maksimalnu dobavu zraka od 524 l/min. Obzirom da se kompresori ove veličine uvijek instaliraju u posebno određenoj prostoriji i obzirom da su uređaji iznimno tihi, zvučna zaštita u ovoj verziji nije ponuđena.

Nadalje, apsorpcijski sušač “Seccomat” s integriranim finim filtrom instaliran je niže od kompresora, kako bi se osigurao optimizirani postupak s komprimiranim zrakom, dok Kaeserov "Permanent Power System" (PPS) omogućuje 100%-tne radne cikluse kompresora i omogućuje značajnu uštedu energije.

B-Kaeser-Dental-webSustav naknadnog hlađenja komprimiranog zraka u Kaeserovim kompresorima serije ‘Dental’ sada je učinkovitije nego ikad te značajno poboljšava radni učinak sušenja.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com