Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Stručni sajmovi
  Noviteti
Tisak
    Press izdanja
    Press foto
    Press kontakt
  KAESER Report
 
  

"Classic" serija Kaeser kompresora za radionice

 

Mobilna snaga komprimiranog zraka

pressinfo

Visokoučinkoviti sustav opskrbe komprimiranim zrakom od velike je važnosti za čitavi niz profesionalnih primjena u radionici i graditeljstvu. Nadalje, također bi trebao biti što učinkovitiji. Poznata "Classic" serija Kaeser klipnih kompresora ispunjava sve ove zahtjeve i još mnogo više...

S dobavom zraka od 210 do 460 l/min, pogonskom snagom u rasponu od 1,1 do 2,2 kW, 10 bara radnog tlaka i dostupni u trofaznoj ili monofaznoj verziji, "Classic" serija Kaeser klipnih kompresora ispunjava širok spektar potreba za komprimiranim zrakom u radionici.

Filozofija iza asortimana Kaeser "Classic" kompresora je jednako tako jednostavna, kao i uspješna. Kao što ime govori, jedinice su klasičnog dizajna, tj. pogonski motor i kompresorski blok su montirani na horizontalni prihvatnik zraka koji je opremljen s dva kotača i drškom za transport radi lakše prenosivosti. Upotreba standardiziranih komponenti i fokus na popularne modele rezultiraju nekompromitirajućom kombinacijom iznimne vrijednosti i izvanredne kvalitete. "Classic" serija kompresora je izrađena od najboljih materijala koji su pažljivo sastavljeni kako bi se osigurale godine pouzdanog rada. Jednako dojmljivo kao i dokazana kvaliteta proizvoda i robusni dizajn, su i dugi intervali rada, budući da se specijalne visokoučinkovite tekućine kompresora moraju zamijeniti tek svakih 1000 radnih sati.

Serijom "Classic" ukupno je obuhvaćeno 15 modela. Kapacitet prihvatnika zraka varira od 10 do 90 litara, ovisno o performansama kompresora. Stoga na temelju takvog širokog izbora postoji kompresor serije "Classic" koji odgovara svakoj potrebi za komprimiranim zrakom u radionici.

B-Classic210-webKaeser kompresori za radionice serije "Classic" pružaju brzu i jednostavnu dostupnost komprimiranog zraka. Ove svestrane jedinice kombiniraju iznimnu vrijednost s izvanrednom kvalitetom i omogućuju godine pouzdanog rada.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com