Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Stručni sajmovi
  Noviteti
Tisak
    Press izdanja
    Press foto
    Press kontakt
  KAESER Report
 
  

"Airbox"/"Airbox Center" – učinkovita proizvodnja kvalitetnog komprimiranog zraka

 

Tiho, ekonomično i bezuljno

pressinfo

Priznajemo: Ideja o ugradnji bezuljnog zabrtvljenog klipnog kompresora u kućište sa zvučnom izolacijom nije nova u području dentalne medicine. Proizvođač Kaeser ovaj je dokazani koncept udružio s najmodernijom tehnologijom u proizvodnji kompresora. Rezultat su učinkovita rješenja za proizvodnju kvalitetnog komprimiranog zraka u velikim zubarskim ordinacijama, klinikama i zubarsko-tehničkim laboratorijima: "Airbox Dental" i "Airbox Center Dental". Kompresori pokrivaju raspon dobavne količine od 0,25 do 0,90 m³/min pri snazi motora od 2,2 do 7,5 kW i više.

Naziv proizvoda "Airbox Dental" svjesno se naslanja na dokazani koncept proizvođača Kaeser: obložiti snažni bezuljni zabrtvljeni klipni kompresor kućištem sa zvučnom izolacijom. Serija "Airbox Dental", koja obuhvaća dvije veličine uređaja i pet različitih radnih učinaka, nudi korisniku još mnogo više: Srce svakog uređaja "Airbox Dental” je suhoradni, direktno spojeni klipni kompresor iz serije "KCT".  Izvanredna značajka je inovativni koncept hlađenja "Airbox": Domišljatim vođenjem zraka za hlađenje postiže se vrlo učinkovito hlađenje cijelog sklopa. To omogućava neuobičajeno za klipne kompresore vrijeme rada uređaja od 100 % i upotrebu pri visokim temperaturama okoline. Druga važna prednost – niska razina emisije buke – počiva na navedenom "Airbox" principu: ovisno o snazi, razina buke uređaja iznosi samo 58 do 66 dB (A). Elektronički upravljački sustav "Sigma Control basic" osigurava pouzdan i ekonomski optimiziran rad.


"Airbox Center Dental": ekonomično kompletno rješenje koje zauzima malo mjesta

Korisnici koji žele učinkovito kompletno rješenje za komprimirani zrak mogu se odlučiti za sustav "Airbox Center Dental". Središnji element modela "Airbox Center Dental", koji se također isporučuje s pet različitih radnih učinaka, gore je opisani kompresorski agregat "Airbox Dental" sa zvučnom izolacijom. Stoga su količine dobave i tehničke karakteristike jednake. Za razliku od toga, "Airbox Center Dental" ne omogućuje samo ekonomičnu i tihu proizvodnju, već i obradu i spremanje komprimiranog zraka prilagođenu primjeni. Stoga je ugrađen spremnik komprimiranog zraka sa zapremninom od 200 l odn. 270 l (na tri veća modela). Pouzdano sušenje komprimiranog zraka jamči ugrađeni rashladni sušač; po potrebi ovome se može naknadno priključiti kombinacija filtara. Sustav "Airbox Center Dental" tako vam na raspolaganje stavlja kompletnu kompresorsku stanicu, koja ne zauzima više mjesta od usporedivog modela "Airbox Dental".

Obje verzije – "Airbox Dental" i "Airbox Center Dental" – odlikuju se ne samo učinkovitošću i sofisticiranom konstrukcijom, već i iznimno visokim stupnjem pouzdanosti i minimalnim održavanjem.

Domišljata rješenja za učinkovitu i tihu proizvodnju kvalitetnog komprimiranog zraka za područje dentalne medicine: "Airbox Dental" i "Airbox Center Dental" (slika). Srce oba uređaja je snažni bezuljni zabrtvljeni klipni kompresor.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com