Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Stručni sajmovi
  Noviteti
Tisak
    Press izdanja
    Press foto
    Press kontakt
  KAESER Report
 
  

Energetski štedljiv SXC kompaktni sustav komprimiranog zraka

 

Maksimalne performanse, minimalna potreba za prostorom

pressinfo

Posebice konstruirani za profesionalne i obrtničke primjene, novi niz SXC vijčanih kompresora tvrtke Kaeser Kompressoren spaja izvanrednu učinkovitost i isplative performanse s nadasve tihom proizvodnjom, obradom i skladištenjem komprimiranog zraka. Osim toga, SXC može pomoći u postizanju godišnjih ušteda od otprilike 800 EUR u usporedbi s konvencionalnim klipnim kompresorima iste snage.

Mnoga industrijska i obrtnička poduzeća koriste još stare pouzdane klipne kompresore koji su im pružili godine vjernih usluga. U tome nema ničeg lošeg, a ujedno govori mnogo o kvaliteti tih strojeva. Međutim, ono što nije dobro je da iako ti kompresori pouzdano proizvode potrebnu količinu komprimiranog zraka, oni to čine na uštrb neprihvatljivo visokih troškova električne energije. To tijekom godina može iznositi stotine eura nepotrebnih troškova. Ova neučinkovitost nadalje se pogoršava zbog činjenice da stariji klipni kompresori često zauzimaju više instalacijskog prostora, a povrh svega su još i prebučni. Stoga je potreban sustav isporuke komprimiranog zraka koji je ne samo učinkovit i financijski prihvatljiv nego i kompaktan te izvanredno tih. Nova SXC serija tvrtke Kaeser Kompressoren ispunjava sve te potrebe i mnogo više...

Ispod atraktivnog SXC rotacijski sinteziranog polietilenskog kućišta skriva se kompletan sustav opskrbe komprimiranim zrakom: Četiri dostupna SXC modela zasnivaju se na inovativnom konceptu tornja koji integrira vijčani kompresor, rashladni sušač i agregat komprimiranog zraka s jednostrukom kompaktnom jedinicom koja ima iznenađujuće malo postolje od samo 0,62 m². Uz to se sav kondenzat nakupljen u rashladnom sušaču i agregatu uklanja pouzdano i bez gubitka tlaka kroz elektronički kontrolirani ispust kondenzata. Srce svake jedinice je Kaeserov vijčani kompresor koji se odlikuje posebno konstruiranim agregatom s optimiranim "Sigma Profile" rotorima koji isporučuju više komprimiranog zraka uz manju potrošnju energije. S modelima u rasponu snage od 2,2 do 5,5 kW za dobavu zraka od 0,34 do 0,8 m³/min (pri 8 bara), uvijek postoji odgovarajuća SXC konfiguracija koja udovoljava širokim zahtjevima primjene.

Uz širinu samo od 61,5 cm, SXC je neznatno širi od prosječne perilice rublja, a ipak pruža sve prednosti puno većih sustava komprimiranog zraka. Opremljen Sigma Control basic upravljačkim sklopom s učinkovitom kontrolom pokretanja i zaustavljanja taj 'sveobuhvatni' paket uvijek daje izvanrednu pouzdanost i učinkovitost.

A-SXCUz iznimno nisku razinu buke od maks. 69 dB(A), Kaeser SXC kompaktni sustavi komprimiranog zraka kombiniraju izvanrednu pouzdanost i učinkovitost s visokokvalitetnom obradom zraka i 215-litarskim spremnikom za komprimirani zrak.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com