Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Stručni sajmovi
  Noviteti
Tisak
    Press izdanja
    Press foto
    Press kontakt
  KAESER Report
 
  

Nova serija SX vijčanih kompresora tvrtke Kaeser Kompressoren

 

Tihi, kompaktni i učinkoviti

pressinfo

Aplikacije koje zahtijevaju manje količine komprimiranog zraka mogu s preinačenom serijom SX tvrtke Kaeser iskoristiti prednost pouzdane, učinkovite i nadasve tihe proizvodnje kvalitetnog komprimiranog zraka bolje nego prije.

Nova generacija SX modela 3, 4, 6 i 8 nastavlja uspjeh svojih predaka s boljim performansama i izvanrednom učinkovitošću; specifična snaga je u usporedbi s prijašnjim modelima povećana za 9 posto. Konstruirani za trajni rad s nadasve niskom razinom buke od samo 60 do 65 dB (A), ti modeli pokrivaju isporuke zraka od 0,33 do 0,8 m³/min pri 8 bar i rasponu snage od 2,2 do 5,5 kW. Štoviše, te svestrane jedinice trebaju i manje mjesta: SX 8 primjerice ima dobavu zraka od 0,8 m³/min (pri 8 bar), a ima tlocrtnu površinu od samo 0,37 m².

Srce svake jedinice je Kaeser-ov vijčani kompresor koji se odlikuje posebno kontruiranim agregatom s optimiranim Sigma Profile rotorima koji isporučuju više komprimiranog zraka uz manju potrošnju energije. Agregat svoju učinkovitost zahvaljuje visoko efikasnom sustavu hlađenja koji se odlikuje novim dvostrukim protočnim puhalom. Njegov inovativni dizajn ne povećava samo snagu hlađenja nego i smanjuje emitiranje buke. Uz to, odvojeni unos zraka za hlađenje motora i zraka za kompresiju iz okoline osigurava optimalno hlađenje motora i povećanu snagu kompresije. Interni upravljački sklop "Sigma Control Basic" pruža automatski nadzor sustava i precizno prilagođava performanse kompresora stvarnoj potrebi za komprimiranim zrakom. Modeli se opcijski mogu dobiti i opremljeni sa "Sigma Control" koji omogućuje spajanje na sustav upravljanja komprimiranim zrakom.

Te jedinice su izvanredno pristupačne za servisiranje: Pokrov kućišta na lijevoj strani svake jedinice može se jednostavno ukloniti i omogućuje izvrstan pristup komponentama dok novi samoodrživi pogonski remen između motora i agregata eliminira potrebu za zatezanje i prilagodbu remena s prekidima. Time se jamči optimalan prijenos snage i smanjuju servisni troškovi.

Također se može dobiti integriran rashladni sušač i verzije 'Aircenter' (vijčani kompresor, rashladni sušač i spremnik zapremine 200 litara). Sušači u obje konstrukcije termički su izolirani kako bi se spriječilo izlaganje toplini kompresorskog uređaja. Taj široki raspon opcija uvijek pruža prikladnu SX konfiguraciju koja ispunjava čak i najspecifičnije potrebe za komprimiranim zrakom.

SXNovi SX vijčani kompresori tvrtke Kaeser (prikazan je model SX 8) osiguravaju pouzdanu, učinkovitu i nadasve tihu proizvodnju kvalitetnog komprimranog zraka. Oni zahtijevaju minimalni prostor za instalaciju i održavanje. Široki niz paketnih opcija uključuje integrirane modele rashladnog sušača (T-verzije) i 'Aircenter' verzije (rashladni sušač i spremnik).

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com