Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Stručni sajmovi
  Noviteti
Tisak
    Press izdanja
    Press foto
    Press kontakt
  KAESER Report
 
  

Kaeser Contain-Air: postavite i pokrenite!

 

pressinfo

Kompletna stanica komprimiranog zraka smještena u kontejneru koja je pored toga mobilna, štedi prostor te tiho, pouzdano i učinkovito isporučuje bezuljni komprimirani zrak – Kaeser Contain-Air pruža upravo to.

Za korisnike koji imaju naročito visoke zahtjeve po pitanju kvalitete komprimiranog zraka, primjerice one u farmaciji ili proizvodnji hrane i pića, Kaeser Contain-Air donosi pravo rješenje. Kompaktna stanica komprimiranog zraka kratkoročno i privremeno opskrbljuje svaku vrstu proizvodnje bezuljnim komprimiranim zrakom. Standardne dimenzije kontejnera jamstvo su brzog i jednostavnog transporta. Kontejner je opremljen robusnim, zrakom hlađenim bezuljnim vijčanim kompresorom s integriranim rotacijskim sušačem i.HOC (adsorpcijski sušač). Osim što ne traži mnogo prostora, ta kombinacija pruža još dvije važne prednosti.

  1. Inovativno sušenje u uređaju i.HOC sprječava nakupljanje kondenzata, a zimi i leda, u vodu komprimiranog zraka iza kontejnera.

    Nije potreban ni dodatni mobilni modul sušača, kakvi se danas često upotrebljavaju

  2. Budući da bezuljna kompresija u kombinaciji sa sušačem i.HOC može postići tlačna rosišta do -30 °C, dobiveni komprimirani zrak može se upotrijebiti i u osjetljivim proizvodnim procesima.

Zahvaljujući jedinici „Quick Connect“, priključnoj ploči za jednostavno priključivanje cijevi i kabela, može se pustiti u pogon brzo i na gotovo svakom mjestu, a i može se staviti na raspolaganje i u hitnim slučajevima. Inovativna zvučna izolacija omogućuje upotrebu i u gradskim središtima ili u blizini uredskih i stambenih zgrada. Pored toga, zahvaljujući izolaciji i grijanju Kaeser Contain-Air može se primijeniti na gotovo svakoj temperaturi ili u zimskim uvjetima.

Tvrtka Kaeser ima tri certifikata, ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001, što je jamstvo da Kaeser Contain-Air dosljedno ispunjava stroge zahtjeve prehrambene industrije po pitanju proizvodnje koja štedi resurse, sigurnosti proizvoda i procesa te kvalitete.

Kaeser Contain-AirKompaktnost, robusnost, mobilnost i pouzdan bezuljni komprimirani zrak: nova stanica komprimiranog zraka Kaeser Contain-Air brzo je i sigurno rješenje.

Kaeser Contain-AirZahvaljujući jedinici „Quick Connect“, priključnoj ploči za jednostavno priključivanje cijevi i kabela, može se pustiti u pogon brzo i na gotovo svakom mjestu

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov kovčeg za alat
Employment Opportunities
Informacijski materijal

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
Zaštita podataka, Kaeser Kompressoren d.o.o , info.croatia@kaeser.com